A megvonásos vérzés vége után 5 nappal teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
22 nap után múlt hónap 11 -én kezdödött a menses 14 -én ért végett. Fogamzásgátlót szedek de 19-én történt 1 kis baleset és holnap kéne elvileg megvonásos vérzésnek jelentkeznie. Szerintetek mikor teszteljek?2012. júl. 7. 17:03
11/20 A kérdező kommentje:
Én értem, csak már abból kezd elegem lenni, hogy ilyen flegmán irogatsz. Csupán 1 kérdést tettem fel de nem gondoltam hogy ilyen hatással lesz rád!
2012. júl. 7. 18:26
12/20 anonim válasza:
Hát ha máshogy nem fogod fel, akkor kénytelen vagyok így írni.
13/20 A kérdező kommentje:
De felfogtam! Csak neked nem esett le, akkor ki is itt az értetlen?!
2012. júl. 7. 21:15
14/20 anonim válasza:
A vitátoktól eltekintve igaza van a válaszolónak!
Ha 12 órán belül pótoltad semmi okod aggódni!
1-3 voltam
15/20 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy igazatok lesz . A vitákat meg nem értem miért kell kreálni. Csak ha egyszer értelmesen leirja megértem, ö meg olyanokat ir hogy mert nem értem meg hát nem vagyok hülye. Viszont tegnap este, hányingerem volt és szúró, görcsszerű érzésem volt az egész hasfalamon. Ma reggel meg mindkét oldalon fáj a derekam. Ezek mitöl lehetnek?
2012. júl. 8. 08:21
16/20 anonim válasza:
Ma kéne megjönnie azt írtad...hát lehet hogy annak a jele!A derékfájás nekem mensi jele volt mindig!
Ne figyeld a tüneteket mert csak becsavarodsz!Várj még holnapig és ha nem jön meg kedden tesztelj!De nyilván minden rendben lesz!
Majd írj hogy mi lett végül!:)
17/20 A kérdező kommentje:
Rendben majd megirom mindenképp hogy mi lett a vége.
2012. júl. 8. 12:27
18/20 A kérdező kommentje:
Ma este megjött a megvonásos vérzésem! : )
2012. júl. 9. 19:28
19/20 anonim válasza:
Első vagyok!
Na mondtam én!:) Örülök hogy jól alakult!Máskor azért jobban vigyázzatok,még tabi mellett is,biztos ami biztos!:)
20/20 A kérdező kommentje:
Rendben .
2012. júl. 9. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!