Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A megvonásos vérzés vége után...

A megvonásos vérzés vége után 5 nappal teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
22 nap után múlt hónap 11 -én kezdödött a menses 14 -én ért végett. Fogamzásgátlót szedek de 19-én történt 1 kis baleset és holnap kéne elvileg megvonásos vérzésnek jelentkeznie. Szerintetek mikor teszteljek?

2012. júl. 7. 17:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Milyen kis baleset?Nem vetted be a tabit?vagy mi?
2012. júl. 7. 17:05
 2/20 A kérdező kommentje:
De idöben bevettem, csak idő elött ki is hánytam tehát mielött teljesen felszívodott volna, aztán nem sokkal késöbb belém élvezett a párom . De 12 órán belül böven pótoltam!
2012. júl. 7. 17:11
 3/20 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem nincs mitől félned!Főleg hogy 5 nappal mensi után történt!

Ha esetleg nem jön meg-amit kétlek-tesztelj!

2012. júl. 7. 17:13
 4/20 A kérdező kommentje:
Rendben korábban még sosem hánytam ki a gyógyszert és rendesen szedem remélem nem lesz gond. Legkésöbb ha kedden nem jön meg, tesztelek.
2012. júl. 7. 17:18
 5/20 anonim ***** válasza:
Ha pótoltad, akkor mi a kérdés?
2012. júl. 7. 17:31
 6/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó igen csak már mikor belém élvezett utána potoltam. Csak mert sokszor olvastam hogy fogamzásgátló mellett is teherbe estek te még nem hallottál ilyenröl?
2012. júl. 7. 17:47
 7/20 anonim ***** válasza:

Nyilván hallottam már ilyenről.

De ha 1 órán belül pótoltad, nem értem mi a problémád.

Tök mindegy, hogy előtte egy órával vagy utána élvez beléd.

A tabletta nem az elkövetkező aktusokra hat, hanem megakadályozza a peteérést...

2012. júl. 7. 18:00
 8/20 anonim ***** válasza:
12 órán belül*
2012. júl. 7. 18:00
 9/20 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem hányás után már 20 percel szexeltünk, és kb. 6 órán belül potoltam, de még benne voltam a 12. órában.
2012. júl. 7. 18:20
 10/20 anonim ***** válasza:

De mondom, hogy a szex ideje nem számít, ha egyszer pótoltad 12 órán belül.

Melyik részét nem érted?

2012. júl. 7. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!