A megvonásos vérzés vége után 5 nappal teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
22 nap után múlt hónap 11 -én kezdödött a menses 14 -én ért végett. Fogamzásgátlót szedek de 19-én történt 1 kis baleset és holnap kéne elvileg megvonásos vérzésnek jelentkeznie. Szerintetek mikor teszteljek?2012. júl. 7. 17:03
1/20 anonim válasza:
Milyen kis baleset?Nem vetted be a tabit?vagy mi?
2/20 A kérdező kommentje:
De idöben bevettem, csak idő elött ki is hánytam tehát mielött teljesen felszívodott volna, aztán nem sokkal késöbb belém élvezett a párom . De 12 órán belül böven pótoltam!
2012. júl. 7. 17:11
3/20 anonim válasza:
Akkor szerintem nincs mitől félned!Főleg hogy 5 nappal mensi után történt!
Ha esetleg nem jön meg-amit kétlek-tesztelj!
4/20 A kérdező kommentje:
Rendben korábban még sosem hánytam ki a gyógyszert és rendesen szedem remélem nem lesz gond. Legkésöbb ha kedden nem jön meg, tesztelek.
2012. júl. 7. 17:18
6/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó igen csak már mikor belém élvezett utána potoltam. Csak mert sokszor olvastam hogy fogamzásgátló mellett is teherbe estek te még nem hallottál ilyenröl?
2012. júl. 7. 17:47
7/20 anonim válasza:
Nyilván hallottam már ilyenről.
De ha 1 órán belül pótoltad, nem értem mi a problémád.
Tök mindegy, hogy előtte egy órával vagy utána élvez beléd.
A tabletta nem az elkövetkező aktusokra hat, hanem megakadályozza a peteérést...
9/20 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem hányás után már 20 percel szexeltünk, és kb. 6 órán belül potoltam, de még benne voltam a 12. órában.
2012. júl. 7. 18:20
10/20 anonim válasza:
De mondom, hogy a szex ideje nem számít, ha egyszer pótoltad 12 órán belül.
Melyik részét nem érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!