Honnan lehet tudni, hogy baba van?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem egy kicsit megijedni... januárban voltam utoljára nemi kapcsolatban valakivel... azóta egyszer jött meg, viszont nagy tragédia történt a családban...így ennek tudtam be a kimaradást, másrészről pedig túlsúlyos vagyok így látható jelei nincsenek...
ha a hátamon fekszem akkor ha kicsit tapogatom a hasam lent akkor picit kemény de nem nagyon...
Szerintetek?
Dokihoz mindenféleképpen el fogok menni, csak kicsit megréműltem...teszt ki se mutatná...vagy rosszúl gondolom? Dokihoz csak kedden tudok menni:S
2012. júl. 7. 00:36
11/12 anonim válasza:
Szeretsz okoskodni és vitatkozni kedves 10-es???Ha nem hiszed el akkor ne hidd el....Senki nem fogja neked bizonygatni az igazát!!!Szuper,hogy ilyen okos emberek is vannak itt...A kérdésem:minek hazudnánk?Az miért lenne jó nekünk?
12/12 anonim válasza:
Kedves 10-es! Ha az én testem a biológiatankönyv szerint működne, akkor a gyerekem ma nem létezne! Úgyhogy van egy átlag, amit tanítanak, meg van valahány százalék (nem is kevés), akinél másképp alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!