Honnan lehet tudni, hogy baba van?
Ma kezdtem egy kicsit megijedni... januárban voltam utoljára nemi kapcsolatban valakivel... azóta egyszer jött meg, viszont nagy tragédia történt a családban...így ennek tudtam be a kimaradást, másrészről pedig túlsúlyos vagyok így látható jelei nincsenek...
ha a hátamon fekszem akkor ha kicsit tapogatom a hasam lent akkor picit kemény de nem nagyon...
Szerintetek?
Dokihoz mindenféleképpen el fogok menni, csak kicsit megréműltem...teszt ki se mutatná...vagy rosszúl gondolom? Dokihoz csak kedden tudok menni:S
Szerintem az fizikai képtelenség hogy minden tünetet megússzon!
Cicifájás,növekedés,hányinger,émelygés,gyakori vizelés,kívánosság,fáradékonyság,szagérzékenység stb stb!
Azért nagyon mázlisnak kell lenni hogy semmi tünete ne legyen egy nőnek terhesen!Nekem pl a mellem úgy fáj majd meg halok,és olyan fáradt vagyok hogy már lassan a saját nevemre nem emlékszem!
Szóval szerintem sem vagy terhes Kérdező,de azért menj el dokihoz mert az semmiképp sem normális hogy fél év alatt egyszer menstruáltál!
Szia!
A teszt kimutatja, miért ne mutatná? A HCG a terhesség végéig jelen van. De dokihoz mindenképp menj el, mert tényleg nem normális dolog hogy ilyen hosszú ideig nincs vérzésed.
Kedves első!
Nekem is megjött még is terhes voltam!!!!
Kérdező...Szerintem is lehetetlen,hogy ennyi idő alatt semmilyen érzést nem produkált a tested!!!szerintem nem vagy terhes,csak hormon zavaros...menj el dokihoz,nem normális,hogy nem menstruálsz
Utolsó!
Nekem nem pecsételő volt a vérzésem hanem rendes!!!Nem tudom nekem szólt e a hozzá írásod,de ha ekkora paraszt vagy,hogy lehülyézel valakit akkor szégyeld magad kedves utolsó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!