A barátnőmtől válni akar a férje, mert nem lehet gyereke. Mindenen túl vannak. Mit mondhatnék neki?
Az egyik ismerősöméknek sem lehet babájuk, pedig nagyon jó helyre született volna. Ott a nő akart elválni a férjétől, mert nála volt a bibi, és a pasinak még lehetett volna babája, nem akarta megakadályozni, hogy egyszer teljes legyen az élete. De a férje annyira szerette, hogy a mai napig együtt vannak, és képes volt feladni azt az álmát, hogy egyszer neki is gyermeke szülessen.
Sajna ilyenkor nem lehet mit mondani, ha a pasi menni akar, akkor menjen. És valóban létezik ugyanúgy az apai ösztön is.
De ismerek olyanokat is, akik hosszú éves próbálkozások után elváltak, mindenki ment a külön útjára és mostmár új párral mindegyiknek van saját gyermeke is.
Hát ha nagyobb szerencséje lesz a barátnődnek is!
Sajnos elő fordul. De ez nem válóok ha tényleg szeretik egymást. Én most megyek férjhez de ha véletlenül ne adj isten nem lehetne babánk akkor is együtt maradnánk.
Felkérnénk egy bér anyát vagy örökbe fogadnánk. Igaz én már voltam terhes csak elvetéltem. Szóval szerintem nem lesz ilyen gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!