Jókor voltunk együtt szerintetek? Július 13-15-re nem várom! Ki nem várja még rajtam kívül júli 13 körül?
Szia!
Te mit hallottál ezekről a tünetekről? Nagyon kíváncsi vagyok!! Majd értesítesz? Drukkolok!! Írtam PM-et is!
Sziasztok!
Én csak most csatlakozom ma derült ki, hogy kistesó lesz:)már van egy 3 éves kisfiam.
Hihetetlen de ez volt az első hónap melyben próbálkoztunk és mindjárt sikerült:)
Ti mikor mentek először orvoshoz?
Hát még mindig semmi mensi, de még jelét sem érzem! Péntekig még várok, ha nem jön meg addig, és újra tesztelek, de most Clearblue-val. Az a biztos! Majd megírom, hogy megjött-e vagy mit mutat a teszt.
Kedves utolsó! Neked boldog babavárást! Én a helyedben nem sietnék dokihoz, megvárnám míg lesz szívhang. Kb. 6-7 hetesen. Tapasztalatból mondom, a kisfiammal csak 8 hetesen mentem először orvoshoz. És azt mondta a doki, hogy bőven jókor van, nem érti, miért rohan mindenki pozi teszt után azonnal orvoshoz, hiszen akkor még nem lát semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!