Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jókor voltunk együtt szerintet...

Jókor voltunk együtt szerintetek? Július 13-15-re nem várom! Ki nem várja még rajtam kívül júli 13 körül?

Figyelt kérdés
Legutolsó mensim első napja júni 13 volt. Együtt voltam a párommal védekezés nálkül június 26-án és július 1-jén. Szerintetek esélyes lehet ez a hónap a babára? Nagyon szeretnénk a fiamnak kistesót! Köszi a véleményeket!

#menstruáció #júli 13
2012. júl. 6. 05:14
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Remélem a doki tud segíteni, és hamar összejön a babó!
2012. júl. 12. 10:44
 22/36 anonim ***** válasza:
Basszus, kezd fájdogálni a hasam. Félek nagyon, hogy holnap megjön :((
2012. júl. 12. 13:16
 23/36 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Mi újság veled? Megjött?

Nálam még mindig semmi. Se mensi, se tünet. Nagyon rossz ez a várakozás. Ha hétvége alatt sem jön meg, hétfőn tesztelek. Többiek? Mizu?

2012. júl. 13. 09:27
 24/36 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Eddig semmi :) Most nem fáj a hasam sem, és nincs semmi tünetem. Ilyenkor mindig nagyon fáj a cicim, a derekam majd leszakad, és a hasam is nagyon szokott görcsölni, de most nincs semmi. Jaaaj, nagyon jó lenne, ha baba lenne. Próbálom nem beleélni magam, nehogy megjöjjön és akkor rosszabb, de nem nagyon megy. Ha ma nem jön meg, és holnap reggelre sem, akkor én holnap reggel tesztelek egyet, nem fogom kibírni :)

2012. júl. 13. 09:36
 25/36 anonim ***** válasza:
Teszteltem és negatív, de még nem jött meg. Még reménykedek, lehet, hogy korai volt a teszt.
2012. júl. 14. 14:32
 26/36 A kérdező kommentje:
Nálam sincs semmi fejlemény, még nem jött meg. Remélem holnap sem fog!
2012. júl. 14. 20:32
 27/36 A kérdező kommentje:
Még most sincs semmi! Ma veszek tesztet, holnap reggeli elsőből megcsinálom! Szurkoljatok! Többiek? Mi a helyzet? Már csak nekem nem jött meg?
2012. júl. 16. 07:59
 28/36 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött még meg. Ha ma nem jön meg, akkor holnap reggel újra tesztelek. Remélem az már pozitív lesz! Szorítok neked is!
2012. júl. 16. 08:12
 29/36 anonim ***** válasza:
Én 26-ra nem várom. Naptár szerint 10-11 volt az ovu. Előtte és utána is aktívan próbálkoztunk. Azóta jelentkezett baloldali szúró, görcsös fájdalom. Hasi puffadás, fáradékonyság, hányinger (azóta is). Volt egyik napon barnás vércsepp. Most izgulok, mert hasonló tünetekkel még nem találkoztam a ciklus közepén... Mit gondoltok? Tesztelést még korainak gondolom.
2012. júl. 16. 13:28
 30/36 anonim ***** válasza:

Szia Utolsó!

Én is 26ra nem várom ugyanolyan tüneteim vannak mint neked. Én 22-23án csinálok tesztet.

2012. júl. 16. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!