Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jókor voltunk együtt szerintet...

Jókor voltunk együtt szerintetek? Július 13-15-re nem várom! Ki nem várja még rajtam kívül júli 13 körül?

Figyelt kérdés
Legutolsó mensim első napja júni 13 volt. Együtt voltam a párommal védekezés nálkül június 26-án és július 1-jén. Szerintetek esélyes lehet ez a hónap a babára? Nagyon szeretnénk a fiamnak kistesót! Köszi a véleményeket!

#menstruáció #júli 13
2012. júl. 6. 05:14
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Örülök, hogy vannak visszatérő hozzászólók! Izguljunk együtt! Hát nekem még mindig semmi tünetem! De abszolút SEMMI! Máskor mensi előtt már minden van: mellfájdalom, megjön érzés, stb. 15-e lesz vasárnap, én legelőbb 1 hét múlva tesztelek. Ti mikor fogtok?
2012. júl. 9. 22:01
 12/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Nekem sincs még semmi tünetem, bár mindkét cicim fáj, de szerintem ez csak az úszás miatti izomláz, úgyhogy nem tudok neki különösebb jelentőséget tulajdonítani... Sajnos. Illetve egy kicsit hányingerem is van, viszont a hőm leesett. :(

Nagyon boldog lennék, ha összejönne a baba, de ha még várni kell egy kicsit, akkor sem fogok kétségbe esni.

Én 19-én szeretnék tesztelni (ha elmaradna 14-én a menzeszem), hiszen aznap leszek 26, ez lenne a legszebb születésnapi ajándék nekem. :)

Szurkolok nektek!!!

A 6. válaszoló (Hajni)

2012. júl. 10. 08:25
 13/36 anonim ***** válasza:

5,9-es vagyok.

Nekem sincs semmi tünetem. Rettenetesen fáradt vagyok örökké, de ez szerintem a nagy melegtől lehet, nagyon nem bírom. Hát én nem tudok ilyen sokat várni, ha pénteken nem jön meg én szombaton tuti tesztelek egyet. Sok sikert mindenkinek!

2012. júl. 10. 08:39
 14/36 anonim ***** válasza:
Mi ujsag lanyok ? Valami fejlemeny nalatok?En holnapra nem varom.Vezettek hogorbet ?
2012. júl. 11. 17:40
 15/36 A kérdező kommentje:
Hát velem még semmi fejlemény! Még most sincs semmi tünet, pedig pénteken meg kellene jönnie. Ilyenkor már javában szokott lenni legalább mellfájdalom! De nincs! Ki érti ezt! Azért lassan ki fog derülni! Még pár nap... és ha nem jön meg, teszt! Többiek? Veletek mizu?
2012. júl. 11. 20:18
 16/36 anonim ***** válasza:

Hát még nálam sincs semmi. Én is péntekre várom, ha aznap nem jön meg, akkor szombat reggel tesztelek egyet.

5,9,13-as válaszoló vagyok

2012. júl. 11. 20:54
 17/36 anonim ***** válasza:
Helyesbítek: péntekre NEM várom :)
2012. júl. 11. 20:54
 18/36 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi! Nálatok?
2012. júl. 12. 07:17
 19/36 anonim ***** válasza:
Semmi :)
2012. júl. 12. 08:25
 20/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok,

nekem tegnap sajnos megjött. :( 25 napra, és ahogy számoltam/mértem, a luteális szakaszom csak 8-9 napos volt... Úgyhogy én holnap megyek orvoshoz, és íratok fel vele valamit, amivel kicsit ki tudom tolni a ciklusomat (vagy előbbre hozni a peteérést), mert ez így elég aggasztó, és így "felesleges" is próbálkoznunk.

Veletek vagyok, gondolok rátok, hogy nektek összejöjjön!

Hajni

2012. júl. 12. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!