Terhes vagyok 6 hetes, viszont párom bejelntette hogy ha vasárnap nemkap meg egy állást amire jelentkezett elköltözik szlovákiába, merthogy ő ugyse tudna eltartani és hogy majd a családom eltart, most mit tegyek?
Ne tartsd meg a babadat a semmire ne szuljel gyereket!
A szuleid felneveletek teged mar, most miert akarsz veluk kiszurni, hogy a te eletedet is 20 eves korodban rendezzek??? Elhiszem hogy a szuleid nem orulnek. Eloszor dolgozzal, alapozd meg a jovojet annak a kicsinek, es fogd fel hogy penz nelkul, munka nelkul nincs semmi!
A szuleidnek meg van a sajat eletuk. Ne legyel mar ennyire felelotlen, nem tudod megtartani azt a babat!
Ha megtartod, megszulod akkor pedig teremtsel meg neki mindent, de hagyd a szuleidet elni! Ok teged vallaltak, felneveltek, most kezdjek oregsegukre ujbol, csak mert te ugy dontesz, megszulod a babat???
Ha megszulod, akkor rendezd egyedul. Ne a szuleidre tamaszkodjal.
Ha megszulod a babat iszonyat felelotlen vagy, es tudod nem a szuleid felelossege a baba, hanem a tied meg az apae, aki lelepett mar most.
Elvileg o sem okolhato, megmondta, neki nem kell a gyerek.
Nagyon felelotlen vagy!
Nézz szét az anyaotthonok között, jelentkezz a [link] -nál, ők fognak tudni neked információkat adni.
Az anyaotthonok között is vannak olyan helyek, ahonnan tovább lehet lépni és ha azt látják, hogy nem csak "ingyenélni" akarsz, segítenek munkát, később meg önálló lakhatást találni.
Ne vetesd el, mindennel meg lehet birkózni, csak akarni kell!
én is 20 évesen lettem terhes a pasi elhagyott, a szüleimnek nem mertem elmondani, messze laktak tölem én már dolgoztam egy másik városban. elvetettem a babát, de azota is nagyon bánom. most már 3 éve szeretnék de nem jön. val szeg nincs köze a 12 évvel ezelötti abortusznak hozzá, de soha többé nem tenném. sztem most még a szüleidnek is nehéz, de anyukád ugyis imádni fogja a babát, sztem ne vetesd el, ahogy kerekedik a pocid ugy fognak egyre jobban támogatni. hány 15 éves szül, és ott is megoldják.. most már ne foglalkozz az aapjával, csak akkor marad veled ha állást kap? és he nem, akkor hagyja el a gyerekét meg téged. menjen a p..ba. ha itthon marad akkor is kerüld el nagyon messzire, de a babád nem tehet rola hogy ilye n h..lye az apja. ulj le anyukáddal és mond el neki hogy segitségrevan szükséged mert szeretnéd a gyereket. irj majd néha hogy mi lett veled, és nagyon gondold meg mielött h..lyesáéget csinálnál. kitartás,
32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!