Terhes vagyok 6 hetes, viszont párom bejelntette hogy ha vasárnap nemkap meg egy állást amire jelentkezett elköltözik szlovákiába, merthogy ő ugyse tudna eltartani és hogy majd a családom eltart, most mit tegyek?
Es hol laksz? Lehet hogy anyaotthonban kellene menned, gondoltal mar ra? Az alberletet ki fizeti ki ha a szuleid nem segitenek, es nincs beveteled.
A csaladi potlek 13700 Ft egyedulallokent, es gyest is kapnal az pedig 25000 korul van. Ez tudod hogy a nullaval egyenlo, ugye?
Jol gondold meg mit teszel, mert a semmibol nem fogtok tudni megelni!
Igazatok van, és én is úgy gondolom, hogy egy Babának szüksége van az apukájára is, na de ilyen apára? Aki inkább tovább áll? Valóban nem könnyű a mai világban boldogulni se tervezett babával, se nem tervezettel, se apával, se egyedül.........de én úgy gondolom, hogy mindennek oka van, és mindenben a pozitívumot kell látni. Ha az a Csöppség most akar jönni, akkor ez valamiért így van. Ha a párod így viselkedett, annak is oka van.
Az anyaság boldoggá és erőssé fog Téged tenni, és biztos lesznek nehéz időszakok, de MI NŐK MEG TUDUNK ÁLLNI A SAJÁT LÁBUNKON IS ÉS ÉSSZEL FELFOGHATATLAN PROBLÉMAMEGOLDÓ KÉPESSÉGGEL ÁLDOTT MEG MINKET AZ ÉG.......JA ÉS MI RENDELKEZÜNK A LEGNAGYOBB AKARATERŐVEL IS
Első voltam
Az anyaotthonban meddig maradhatsz? Ha onnan kikerulsz hogyan lesz tovabb?
En a helyedben nem szulnek, ne haragudj nem vallalhatod a babat. A szuleid nagyon jol tudjak, hogy mennyibe kerul egy gyerek, neked tenyleg semmi de semmi beveteled nincs.
Gyerektartas??? Ja, talan par ezret ha kuldene a parod, de azt sem hiszem.
Azert azon gondolkozzal el, hogy ha a parod sem szeretne a babat, es a szuleid sem szeretnek, es nem is fognak tamogatni emiatt, hogy gondoltad hogy megtartod a babadat? Nem akarlak megbantani, csak azt akarom mondani, hogy nagyon gondold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!