Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok 6 hetes, viszont...

Terhes vagyok 6 hetes, viszont párom bejelntette hogy ha vasárnap nemkap meg egy állást amire jelentkezett elköltözik szlovákiába, merthogy ő ugyse tudna eltartani és hogy majd a családom eltart, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 13:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
bocs, teljesen
2009. júl. 10. 13:23
 12/30 A kérdező kommentje:
aztmondta ő nem marad itthon éhenhalni,éshogy netud minket eltartani
2009. júl. 10. 13:24
 13/30 A kérdező kommentje:
már el is jegyzet tavaly,jövöre lett volna az esküvönk
2009. júl. 10. 13:26
 14/30 anonim ***** válasza:

Es hol laksz? Lehet hogy anyaotthonban kellene menned, gondoltal mar ra? Az alberletet ki fizeti ki ha a szuleid nem segitenek, es nincs beveteled.

A csaladi potlek 13700 Ft egyedulallokent, es gyest is kapnal az pedig 25000 korul van. Ez tudod hogy a nullaval egyenlo, ugye?

Jol gondold meg mit teszel, mert a semmibol nem fogtok tudni megelni!

2009. júl. 10. 13:26
 15/30 A kérdező kommentje:
persze ezekről tudok,anyaotthonokat nemrég keztem nézegeteni
2009. júl. 10. 13:27
 16/30 anonim ***** válasza:
55%

Igazatok van, és én is úgy gondolom, hogy egy Babának szüksége van az apukájára is, na de ilyen apára? Aki inkább tovább áll? Valóban nem könnyű a mai világban boldogulni se tervezett babával, se nem tervezettel, se apával, se egyedül.........de én úgy gondolom, hogy mindennek oka van, és mindenben a pozitívumot kell látni. Ha az a Csöppség most akar jönni, akkor ez valamiért így van. Ha a párod így viselkedett, annak is oka van.

Az anyaság boldoggá és erőssé fog Téged tenni, és biztos lesznek nehéz időszakok, de MI NŐK MEG TUDUNK ÁLLNI A SAJÁT LÁBUNKON IS ÉS ÉSSZEL FELFOGHATATLAN PROBLÉMAMEGOLDÓ KÉPESSÉGGEL ÁLDOTT MEG MINKET AZ ÉG.......JA ÉS MI RENDELKEZÜNK A LEGNAGYOBB AKARATERŐVEL IS

Első voltam

2009. júl. 10. 13:28
 17/30 anonim ***** válasza:
72%

Az anyaotthonban meddig maradhatsz? Ha onnan kikerulsz hogyan lesz tovabb?

En a helyedben nem szulnek, ne haragudj nem vallalhatod a babat. A szuleid nagyon jol tudjak, hogy mennyibe kerul egy gyerek, neked tenyleg semmi de semmi beveteled nincs.

Gyerektartas??? Ja, talan par ezret ha kuldene a parod, de azt sem hiszem.

Azert azon gondolkozzal el, hogy ha a parod sem szeretne a babat, es a szuleid sem szeretnek, es nem is fognak tamogatni emiatt, hogy gondoltad hogy megtartod a babadat? Nem akarlak megbantani, csak azt akarom mondani, hogy nagyon gondold meg!

2009. júl. 10. 13:30
 18/30 anonim ***** válasza:
50%
Először is gratulálok! A szüleiddel egyébként jó viszonyban vagy? Mert ha igen akkor úgy is melléd fognak állni. Nehéz döntés előtt állsz, de szerintem harcolj a babáért! Biztos nagyon nehéz lesz, de az anyák igen erősek tudnak lenni ha a babájukról van szó. Az anyaotthon mindenképp indulásnak jó, addigra még ki is alakulhat egy másik párkapcsolatod, aki sajátjaként fogja szeretni a picit. Na meg, ha mindenki attól félne, hogy mi lesz holnap vagy 1 hét múlva akkor senki nem szülne. Nincs biztosíték senkinek sem arra, hogy holnap lesz--e még keresete... Én elvetettem egy babát tavaly, nagy eséllyel beteg lett volna, azóta egyet elvetéltem. Ha most őt nem tartod meg lehet, hogy több nem lehet. Sok kitartást és erőt kívánok!
2009. júl. 10. 13:39
 19/30 anonim ***** válasza:
hát hallod nem semmi. most idegeskedhetsz, szegénykém :( semmi jót nem tudok mondani, csak azt, hogy kitartást
2009. júl. 10. 13:45
 20/30 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)remélem szüleimmel rendeződik a helyzet,
2009. júl. 10. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!