30 éves vagyok, párom 38 éves. Babát szeretnénk mihamarabb, nagyon ideje lenne! Ki milyen vitamint szedett és mit "adott" a férjének a gyors siker reményében?
Én femibiont szedtem. Már előtte kezd el szedni, segít a rendellenességek esélyének lecsökkenésében. Te is nyugodtabb leszel. Folsav (van kis gr-os is), c vitamin.
Férjed: maca vibe (dm-ben szokott akciüs lenni), C, E vitamin, sok folyadék, olajos magvak (pl tökmag)
Férjednek talpmasszázs, mozgékonyabbak lesznek a spermák.
Tudom, hogy mikor foggant a kisfiunk és aznap pont ott volt :-), lehet csak véletlen
Én E vitamint és terhesvitamint szedtem.
A féjem pedig FER14 tablettát.
Csúcsszuper! Nagyon-nagyon feljavította a spermáját!!!!!!!
Apának FER14 vagy Maca Vibe, neked pedig barátcserja kapszula, és bizony a Femibion első trimeszterre javasolt fajtája.
Ha viszont tényleg ennyire 'siettek', inkább kérj egy 3. és 21. napi hormonvérvételt, ha ott lenne esetleg eltérés, azonnal orvosolni tudják (mondd azt, hogy 1 éve próbálkoztok).
Mert szedhetsz ám tonnányi vitamint, ha endokrin eltérés van, azon egy sem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!