írnátok pajzsmirigyes siker történeteket?
Figyelt kérdés
augusztusba megyek az endo dokihoz akkor lesz már 1 éve hogy a baba nem fog jönni nem reménykedek,csúnya hőgörbéim vannak ami arra utal hogy pajzsmirigy betegségem lehet,nincs is peteérésem.Ma történt 1 rossz dolog is :( tegnap kaptam egy 8 hetes kiscicát de ma elvesztettem :'( ő legalább lefoglalt 1 kicsit :'( Leírnátok az elejétől hogy mi történt veletek mikor kiderűlt hogy pajzsmirigyesek vagytok és hogyan sikerűlt a bébi mégis?2012. máj. 3. 19:37
1/9 anonim válasza:
Szia!Ne félj a pajzsmirigytől,ha kiderül kapsz gyógyszert,1-2 hónap alatt beállitják a hormont,és jöhet a baba.Nekem 95-óta van gondom vele,szedek rá gyógyszert ,kétszer mütöttek,a 4. hónapban sikerült a baba,most lesz 2 éves.
2/9 anonim válasza:
Mindig is volt rá hajlamom,de sosem szedtem rá gyógyszert.Majd spontán terhes lettem,és utána kezdtem el gyógyszert szedni.Most is szedem.Teljesen jók az értékeim.
3/9 A kérdező kommentje:
de még annyira messze van :( és az a legrosszabb hogy még az egészséges embereknek sem jön össze a baba akinek van peteérése :(
2012. máj. 3. 19:50
4/9 anonim válasza:
első vagyok,próbáld meg a premenst szedni,nekem is gond volt a mensesemmel,a peteéréssel,és gyöbnyörüen beállitotta,2 hónap alatt.Csak gyógynövény,nem gyógyszer.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. máj. 3. 20:11
6/9 anonim válasza:
én most kezdtem el a gyógyszeres kezelést, alulműködésem van. én direkt azért mentem el az endokrinológushoz, mert nem akar jönni a baba másfél éve. ki is derült, hogy magas a tsh-m, az orvosom nagyon biztat, hogy rengeteg kismama lett terhes a gyógyszer után.
7/9 A kérdező kommentje:
és ti vezetettek hőgörbét?
2012. máj. 3. 20:46
9/9 anonim válasza:
Nekem pajzsmirigy alulműködésem van , tavaly május óta kezelik , most 6 hetente járok ellenőrzésre + vérvételre vele.. 3 hónap probálkozás után össze is jött a baba, amikor a legjobb volt az eredmény..
Neked is sikerülni fog !
17hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!