Pajzsmirigyes kismamák, vagy akik értenek ehhez? Mi a teendő ilyenkor?
Sziasztok! Ma beszéltem az endokrinológiával. Azt mondták, hogy menjek el először dokihoz, nézze meg, és utána 15-én menjek vissza. :S
Holnap azért nézetek egy tsh-t az orvosommal, és ha normális, akkor megvárom az időpontot, de ha nagyon rossz, akkor inkább bemegyek valahova magánba. Több mint egy hónapja néztük, akkor volt 4 a TSH-m, azóta megint csökkentettük a gyógyszert, már csak napi felet szedek a propycilből. Ezt lehet szedni kismamaként, nem jut át semennyire a méhlepényen, de én csak napi felet szedek, az nagyon kevés. Úgyhogy remélem nem lesz baj addig. Ilyenkor teherbeesésnél hogy szokott változni a TSH? Inkább túlműködik, vagy alul? Mert én októberben indultam 0,005-től szedtem egy gyogyit, az nem hatott januárban kaptam ezt amit most szedek, akkor felugrott 7re az érték, csökentettük a gyógyszert napi 2re, utána 2 hét múlva már csak 4,9 volt a TSH, megint csökkentettük, utána megint lement rövid időn belül 4re, és most szedek napi felet. Ez volt másfél hónapja. Remélem azóta már lement 2 körülire. :) Mit gondoltok? Ha holnap elmegyek vérvételre, és megjön csütörtökön a TSH, akkor mi az az alsó érték, meg a felső amivel keressek meg egy endodokit?
Azonnal doki!
Az ir is endokrinológusra tartozik, de nem akármelyikre.
www.mensmentis.hu
Ők már sokaknak segítettek. Nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!