Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már több napja késik a menzim,...

Már több napja késik a menzim, nem tudom miért nem jön meg, terhes lehetek? Többi lent

Figyelt kérdés

[link]

A ciklus-hu szerint tegnap kellett volna, hogy megjöjjön (körülbelül). Még mindig nem jött meg, nincs semmi barnás folyásom, már majdnem 1 hete, hogy görcsölök néha, fájnak a melleim.

Mint látjátok 29-én voltunk együtt a barátommal, védekeztünk, de csak rá pár percre húztuk fel a gumit, addig nem ment el. (ez volt az első, és utolsó, hogy így kezdtük el)

Kérdésem az lenne, hogy lehetséges az, hogy terhes lettem, és azért késik?

Vagy mi lehet a probléma? Mikor fog már megjönni?

Mindig megjött , soha nem maradt ki, csak általában 30-40 nap között szokott lenni.

18/L

2012. júl. 5. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
miért nem tesztelsz?
2012. júl. 5. 10:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Ahhoz el kellene telnie, legalább 2 hétnek, és még 1 hét sem telt el, azért.
2012. júl. 5. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Mihez kell eltelnie két hétnek? A teszt a kimaradt mensi napján már legtöbb esetben kimutatja. Miért várnál két hetet? Nem értem.
2012. júl. 5. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:
kimaradt mensi naptol lehet tesztelni 2 hetet akkor várj ha dokihoz akarsz menni ott már látni fogja a petszákot vagy a megvastagodott méhnyálkahártyát! /Elsö voltam/
2012. júl. 5. 10:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Oké, akkor tesztelek, de ha negatív, és még mindig nem jött meg, akkor mit csináljak? Tényleg egyszer sem maradt még ki.

Egyébként van esélye, hogy teherbe estem?

2012. júl. 5. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha negatív és nem jön meg, akkor menj orvoshoz, ha pozitív akkor is :)
2012. júl. 5. 11:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Huhh képzeljétek, most mentem el letusolni és láttam a tisztaságin hogy vérfoltos volt. Holnapra már biztos megjön.

Azért köszi a válaszokat, és legközelebb nagyon óvatosak leszünk! :)

2012. júl. 5. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!