Már több napja késik a menzim, nem tudom miért nem jön meg, terhes lehetek? Többi lent
A ciklus-hu szerint tegnap kellett volna, hogy megjöjjön (körülbelül). Még mindig nem jött meg, nincs semmi barnás folyásom, már majdnem 1 hete, hogy görcsölök néha, fájnak a melleim.
Mint látjátok 29-én voltunk együtt a barátommal, védekeztünk, de csak rá pár percre húztuk fel a gumit, addig nem ment el. (ez volt az első, és utolsó, hogy így kezdtük el)
Kérdésem az lenne, hogy lehetséges az, hogy terhes lettem, és azért késik?
Vagy mi lehet a probléma? Mikor fog már megjönni?
Mindig megjött , soha nem maradt ki, csak általában 30-40 nap között szokott lenni.
18/L
Oké, akkor tesztelek, de ha negatív, és még mindig nem jött meg, akkor mit csináljak? Tényleg egyszer sem maradt még ki.
Egyébként van esélye, hogy teherbe estem?
Huhh képzeljétek, most mentem el letusolni és láttam a tisztaságin hogy vérfoltos volt. Holnapra már biztos megjön.
Azért köszi a válaszokat, és legközelebb nagyon óvatosak leszünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!