Terhes vagyok vagy csak késik?
Figyelt kérdés
Utolsó menstruációm május.27-június.1-ig tartott.Általában 28 naposak szoktak lenni a ciklusai.Tehát akkor már 5 napja késik. Tegnap elmentem nőgyógyászhoz azzal a panasszal hogy 1 hete már hogy furcsa sok fehéres-átlátszós kicsit szagos folyásom van. Azt mondta a doki hogy hüvelygyulladásom van erre felírt CNS hüvelykúpot amit 10napig kellene használni de még nem kezdtem el mert úgy vagyok vele hogy holnap vagy legkésőbb holnapután megjön ezért nem is mondtam a dokinak hogy késik. 3napja csináltam terhességi tesztet de negativ volt.Eléggé meg is vagyok fázva most lehet azért késik?2012. jún. 29. 14:06
1/2 anonim válasza:
Én helyedben vennék egy új tesztet, tesztelnék, reggeli első pisiből, és annak eredményétől függően lépnék tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!