Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal nagyon szeretnénk...

NyuszNyusz21 kérdése:

Párommal nagyon szeretnénk babát, de eddig sajnos még nemsikerült. állandóan 1csíkot mutat a teszt. Esetleg valami "trükk" létezik, hogy pozi legyen a teszt? (póz, szex utáni teendő, étel-ital. )

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 15:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Megmosolyogtató, de mi 1x úgy csináltuk, hogy együttlét után elkezdtünk hülyéskedni. A férjem felkelt, felemelt lábamnál fogva, és elkezdett rázni, miközben mondta, hogy most úgyis sikerül!!! Igaza lett. :)
2012. júl. 4. 15:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Hát mi 9 hónapig próbálkoztunk mire összejött a Babó.

A végefelé kezdtük azt csinálni, hogy szeretkezés után én gyertya állásba álltam kb. 5 percre.

Viccesen hangozhat, de ma már itt van a kislányom! :-)

2012. júl. 4. 15:47
 3/14 A kérdező kommentje:
igen a gyertyát énis csinálom az utóbbi időben,párom meg mindig kiröhög :D ha esetleg eszetekbe jutna még valami akkor nagyon szívesen várom az üziket :) esetleg nem tudtok valami kaját ami növelhetné a fogantatás esélyét?
2012. júl. 4. 16:08
 4/14 A kérdező kommentje:
egyébként tudom hogy hülyén hangzik ez,mert nem trükközni kell de azért egy kicsit csak lehet csalni :D
2012. júl. 4. 16:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Figyeld az ovulációdat, és azokban a napokban legyetek együtt. Bár gondolom, ez már működik, csak ezt még fentebb nem írták. :)
2012. júl. 4. 16:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy általában a ciklus 14.napjától van de aztis hogy ez midnekinél más és más.másképpen hogy tudom megállapítani?olvastam a hőmérőzésről,de nemtudom hogy azt mikortól kell nézni..
2012. júl. 4. 16:34
 7/14 anonim ***** válasza:

www.babatervezok.otthona.net

innen okosodj!: )

2012. júl. 4. 22:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Én még cickafark teát szoktam inni napi 1 csészével + elevit.
2012. júl. 5. 09:52
 9/14 anonim ***** válasza:
A neten találsz menstruációs-ovulációs naptárat, csak beírod a keresőbe. Szerintem nagyon jó, a ciklusod hosszához méri az ovuláció idejét.Én nem hiszek ebbe a 14 napba, hiszen mindenkinek más a menstruációs ciklusa. Legfőképpen a tojásfehérjéhez hasonlító váladék utal a terékenységre, szurkálás, mellfájdalom, de annyira kevés ideig él a petesejt, hogy iszonyú nehéz eltalálni azt a pár órát. Inkább előtte pár nappal és aznap kell:-)Én folsavat szedek napi 1/2 a 3 mg.ból, és a Maca Vibét kezdtük el a férjemmel, állítólag nagyon jó spermaszám növelő!És egy jótanács:ne csak magadnak adagold a vitaminokat, hiszen a párod egészsége uolyan fontos, belőle lesz az a babó!!Ezenkívül stressz kerülés, C-vitamin, rengeteg gyümölcs, zöldség, no cigi, no alkohol, én ezeket követem. Sok sikert, te is szorits nekem.
2012. júl. 7. 11:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen a ciklus.hu-n tudod követni a ciklusaidat ha ott vezeted.
2012. júl. 7. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!