Biztató görbe szerintetek?
2012. júl. 4. 11:04
1/14 anonim válasza:
Ez gyönyörű!!!! Tuti babás vagy :)
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Próféta szóljon belőled!! :) Nagyon várom már a kistesót remélem összejön minél hamarabb, március óta próbálkozunk!
2012. júl. 4. 11:11
3/14 anonim válasza:
Rossz helyre húzta a gép a vonaladat, a 14-25 nap körül volt ovud. Előtte épp szünetelt az amúgy gyakori együttlét. Ez kérdéses.
Kedves első!
Ovuláció után mindig magasan marad a hő, akkor is, ha nincs baba. Ebben a fázisban pont nem látszik.
Amúgy lehetséges, hogy van baba, még kb 2 nap és kiderül.
Szorítok!
4/14 anonim válasza:
Ebből sajnos még bármi lehet, de szurkolok!
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, remélem sikerül előbb-utóbb!
2012. júl. 4. 11:16
7/14 anonim válasza:
szerintem is rossz helyre húzta be az ovut,bár nekem nem nagyon tetszik az a nagy hőleesés 21. napon,hacsak nem beágyazódásos hőleesés :) mikor tesztelsz majd?
8/14 anonim válasza:
Az a hőesés az ovu utáni egy héttel való hőesés, ami teljesen normális és semmit sem jelent. Nem minden nőnél van ilyen.
De szerintem is rosszul húzza be, 22-én volt ovud.
9/14 anonim válasza:
Ja és eszerint akkor holnap nem kellene megjönnie...
Egyébként jó kis görbe, nekem soha nem szokott ilyen magasra felmenni.
Sok sikert, szurkolok!
10/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nem tùl magas az alaphőm? Hőleesés se tetszik nekem ...
2012. júl. 4. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!