Szerintetek mikor volt peteérésem (görbe lent)? Volt egyáltalán?
2012. jún. 26. 17:14
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha már valakit kiidegelek már a körbémmel, belinkeltem már párszor a ciklusom alatt...
2012. jún. 26. 17:16
2/7 anonim válasza:
Ha mérnéd rendesen , meg lehetne mondani. Így sajnos nem egyértelmű. Nem tudod egy időben mérni?
3/7 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy nem ugyanakkor mérem? :-o
6.30-kor mérem mindig, az a pár piros szám csak azért van, mert nem aludtam akkor (vagy nem eleget).
2012. jún. 26. 19:17
4/7 anonim válasza:
Ha nem aludtál eleget, és nem jelölöd be hogy számoljon azokkal az értékekkel, nem tud görbét mutatni, csak pontokat, és abból sem lehet kiindulni. Ha nem méred rendesen akkor nincs értelme vezetned, mert nem látod a lényeget belőle. Sokszor egy két fok eltérés is sokat mutat.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát bocsi, de ezt most ne értem. :)
Szerintem az, hogy néha úgy jött ki, hogy nem tudtam aludni, még nem egyenlő azzal, hogy nem vezetem normálisan a görbét.
Szerintem látszik a lényeg így is (jelen esetben, hogy katasztrófa a ciklusom), ha azon a pár napon is tudtam volna mérni, szerintem akkor sem lennék előrébb, mivel egyszerűen csúnya ez a görbém és az a pár nap szerintem ne oszt, nem szoroz rajta.
De javítsatok ki, ha tévedek. :)
2012. jún. 26. 19:28
6/7 anonim válasza:
Háááááát, szerintem a 19-27. napon bármikor lehetett. :)
De az is lehet, hogy tényleg nem volt. :(
7/7 A kérdező kommentje:
Bennem is pont ezek a lehetőségek merültek fel. :) :(
2012. jún. 26. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!