Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor meg volt tényleg...

Most akkor meg volt tényleg az ovum, nem tudom eldönteni? Görbe lent!

Figyelt kérdés

Elég érdekes a hőm,viszont ovu utáni tüneteim vannak!Nagyon nagy és nagyon fáj a cicim,ingerlékeny vagyok(enyhe kifejezés) és bő folyásom is van!

De mivel rendszertelen a ciklusom és a hőm is érdekesen mozog,így nem tudom eldönteni!

[link]

2012. jún. 25. 06:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nehéz eldönteni mert nem egy időben méred. minden reggel azonos időben mérj.
2012. jún. 25. 08:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Viszonylag egy időben szoktam,de most nem tudok sajnos egy időben mérni mert ettől a melegtől ki vagyok készülve,nagyon rosszul alszom és nincs egy olyan időpont amikor jó lenne!Látom is a görbén hogy nem az igazi,nyilván az időponttól,de most nem tudok vele mit csinálni!A lényeg még ha nehezen is,de remélem csak kivehető lesz belőle!

Azért köszi a választ!

2012. jún. 25. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a 19. napon volt az ovuláció és a cover line rosszul lett behúzva.
2012. jún. 25. 13:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Na hát ez az!Azért a 16 napra tenném inkább mert azóta van fent elég szépen!és szerintem is eggyel alacsonyabbra kellett volna behúznia az alaphő vonalat!Az az egy nap "leesés" nem tudom mi lehetett!Most így állok!

[link]

2012. jún. 26. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!