Most akkor meg volt tényleg az ovum, nem tudom eldönteni? Görbe lent!
Elég érdekes a hőm,viszont ovu utáni tüneteim vannak!Nagyon nagy és nagyon fáj a cicim,ingerlékeny vagyok(enyhe kifejezés) és bő folyásom is van!
De mivel rendszertelen a ciklusom és a hőm is érdekesen mozog,így nem tudom eldönteni!
Viszonylag egy időben szoktam,de most nem tudok sajnos egy időben mérni mert ettől a melegtől ki vagyok készülve,nagyon rosszul alszom és nincs egy olyan időpont amikor jó lenne!Látom is a görbén hogy nem az igazi,nyilván az időponttól,de most nem tudok vele mit csinálni!A lényeg még ha nehezen is,de remélem csak kivehető lesz belőle!
Azért köszi a választ!
Na hát ez az!Azért a 16 napra tenném inkább mert azóta van fent elég szépen!és szerintem is eggyel alacsonyabbra kellett volna behúznia az alaphő vonalat!Az az egy nap "leesés" nem tudom mi lehetett!Most így állok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!