Lehet én nem értem a One Step féle tesztet, de nem tudom eldönteni mit jelent?
Figyelt kérdés
Ha jól láttam másnak is van hasonló gondja, lehet a teszt hibája de mintha a bemélyedés mellett balra lenne egy rózsaszín vonal. Vagy csak beképzelem már?:)
2012. jún. 14. 22:17
1/9 anonim válasza:
Ez szerintem pozitiv!:) gratulalok!
2/9 mizuzizu92 válasza:
Szerintem is az mert a barát nőmnek is csináltuk és hasonlóan nézett ki .
És kiderült hogy 5 hetes terhes , és 26.án megy Ab-re (abortusz)
3/9 mizuzizu92 válasza:
gratulálok mert szerintem pozitív üdv 31 hkm
4/9 anonim válasza:
hát szerintem meg negatív. a terhes csíknak közelebb kellene lennie a controll csíkhoz. ott a helye, nem itt. meg ez nagyon vékony csíkocska. de élesebb képből jobban lehetne látni mi a helyzet.
5/9 anonim válasza:
pozitív!A csík az csík,még ha halvány akkor is kimutatta a hcg nevű hormont.az enyém is ilyen volt.
36 hetes km
6/9 anonim válasza:
Szerintem is negatív, a csík nem jó helyen van, inkább ez csak illeszkedési csík, vagy még az is lehet, hogy elcsúszott a reagens helye, de mindenesetre így nem mondanám pozitívnak. Majd ismételd meg másik fajtával is.
8/9 anonim válasza:
szerintem is negatív, mert ott van az illesztés és amiatt látható a csík, de ha megnézed a használati utasítást, akkor közelebb kellene lennie a két csíknek egymáshoz. Én is ilyet használok, ha ez pozitív lenne, akkor én is terhes lennék, de sajnos tudom, hogy nem vagyok és szerintem sajnos te sem vagy az.
9/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
nézd meg ezt a képet, ezt valaki más rakta fel ma reggel. Az ő tesztjén akkor 3 csík van, ha az illetsztési csíkot is számoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!