Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet én nem értem a One Step...

Lehet én nem értem a One Step féle tesztet, de nem tudom eldönteni mit jelent?

Figyelt kérdés

Ha jól láttam másnak is van hasonló gondja, lehet a teszt hibája de mintha a bemélyedés mellett balra lenne egy rózsaszín vonal. Vagy csak beképzelem már?:)

[link]

[link]

2012. jún. 14. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Ez szerintem pozitiv!:) gratulalok!
2012. jún. 14. 22:21
 2/9 mizuzizu92 ***** válasza:
0%

Szerintem is az mert a barát nőmnek is csináltuk és hasonlóan nézett ki .

És kiderült hogy 5 hetes terhes , és 26.án megy Ab-re (abortusz)

2012. jún. 14. 22:24
 3/9 mizuzizu92 ***** válasza:
17%
gratulálok mert szerintem pozitív üdv 31 hkm
2012. jún. 14. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
hát szerintem meg negatív. a terhes csíknak közelebb kellene lennie a controll csíkhoz. ott a helye, nem itt. meg ez nagyon vékony csíkocska. de élesebb képből jobban lehetne látni mi a helyzet.
2012. jún. 14. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
17%

pozitív!A csík az csík,még ha halvány akkor is kimutatta a hcg nevű hormont.az enyém is ilyen volt.

36 hetes km

2012. jún. 14. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is negatív, a csík nem jó helyen van, inkább ez csak illeszkedési csík, vagy még az is lehet, hogy elcsúszott a reagens helye, de mindenesetre így nem mondanám pozitívnak. Majd ismételd meg másik fajtával is.
2012. jún. 15. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
17%

Gratulálok!!!

Ez egy szép +

2012. jún. 15. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is negatív, mert ott van az illesztés és amiatt látható a csík, de ha megnézed a használati utasítást, akkor közelebb kellene lennie a két csíknek egymáshoz. Én is ilyet használok, ha ez pozitív lenne, akkor én is terhes lennék, de sajnos tudom, hogy nem vagyok és szerintem sajnos te sem vagy az.
2012. jún. 15. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

nézd meg ezt a képet, ezt valaki más rakta fel ma reggel. Az ő tesztjén akkor 3 csík van, ha az illetsztési csíkot is számoljuk.

2012. jún. 15. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!