Mennyire normális? Volt már így valakinek?
Figyelt kérdés
Május 3-án vettem be az utolsó fogamzásgátlót, 6-án meg is jött a megvonásos vérzés. A 37. napon, június 11-16-ig barnás valami volt, de nagyon halvány és nagyon minimális. Elkezdtem Premens tabit szedni, abból már a 16.szemnél járok, tegnap pedig cickát kezdtem inni, erre ma megint barnás valami jött, de sötétebb és nagyobb mennyiségben. ez lehet gyógyszer utáni "helyrerázódás" vagy valami nagyobb baj esetleg? Másnak is volt ilyen?2012. júl. 3. 21:58
1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg a Premens kavart be? A cickafark 1 csésze után nem hiszem hogy ilyet váltana ki.
2012. júl. 3. 22:00
2/4 anonim válasza:
Én másfél hónapja szedem a Premenset,és én is tapasztalok barna vérzés-folyás szerűséget.
Holnap készülök az orvosomhoz,majd kikérdezem.
3/4 A kérdező kommentje:
Végül megjött rendesen 4-én reggelre, nagyon örültem :) Ennyire még sosem volt meg, viszont 5-én már megint barnás valami jött, ha elmúlik én is indulok a dokihoz...
2012. júl. 6. 07:27
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült okosabbnak lenned az orvos által? Mit mondott a barnázásra? Én csütörtökön megyek dokihoz...
2012. júl. 8. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!