Closti-sok! Hányadik hónapban sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Letroxot szedek a Tsh-mra, Bromo-t a prolactin szintemre, most kaptam Clostit, nagyon izgulok, örülnék ha első hónapban sikerülne. Nektek mikor sikerült?2012. júl. 3. 15:48
1/6 anonim válasza:
2,5 év után... De legalább összejött.
2/6 anonim válasza:
Nekem ez a 8. Clostis hónapom.
Jövőhéten kiderül hogy ez a hónap sikeres volt-e.( nagyon bízom benne)
3/6 anonim válasza:
1. gyerek: 9 Closty-s hónap után spontán.
2. gyerek: 1. Closty-s hónapban.
Drukkolok Nektek!
4/6 anonim válasza:
Nekünk a 3. Clostys hónapban sikerült!
De nekem minden labor eredményem jó volt(hormonok, cukor), csak 35 napos ciklusaim voltak, nem mindig volt pém!
Most vagyok 33hetes! :)
Remélem Nektek is sikerül! :)
5/6 anonim válasza:
Nekem az első hónapban, de sajnos korai vetélésem volt.
Most jön a következő első hónapom.
De én a Bromo szedése után vagyok, nem hiszem, hogy a kettőt lehetne egyszerre is. Először helyre kell rakni a prolaktin szintet, és ha az beállt, akkor lehet indukálni a peteérést a Clostival.
6/6 anonim válasza:
Én jún.ban szedtem be 3 havi clostyt és mellé bromot kell szednem.Eddig nem sikerült:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!