Irén24 kérdése:
Hamar teherbe estek?
Figyelt kérdés
ti mikorra estetek teherbe ?miután párotokkal öszeköltöztetek?másfél hónapja vagyunk együtt és nem jött meg a mensim 30 kelett volna .de még megjőhet:d2012. júl. 3. 11:27
1/8 anonim válasza:
13 hónap próbálkozás után estem teherbe!
6 hkm
2/8 anonim válasza:
Ha nem akartok babát másfél hónap együttlét után, akkor miért nem védekeztek? Ha 30-ára vártad, ma már kimutatja a teszt, csinálj egyet!
Mi két és fél éve leszünk együtt, mikor elkezdünk próbálkozni. Reméljük, gyorsan sikerül.
3/8 anonim válasza:
6 év után, 2 lombik (feleslegesen) 1 átjárhatósági laporoszkpiás és egy pco műtét után spontán, majd rá 15 jhónapr szintén spontán, most 10 hónapja próbálkozunk és most lehet, hogy sikerült, jövő héten megyek uh-ra :)
4/8 anonim válasza:
nagyon hamar nagyon könnyen és valahol ez is nagyon félelmetes .Minden hónapban csinálok tesztet pedig gyógyszert szedek.Már gyógyszer mellett is lettem terhes.
5/8 anonim válasza:
Azonnal, amint a párom védekezés nélkül rám néz. :-)) Három gyerekünk van. :-))
6/8 anonim válasza:
Nos, igen én is hamar bekapom a legyet... Ha nem védekezek mindjárt terhes leszek, három gyerekem van.
7/8 anonim válasza:
Ha csak 1,5 hónapja vagytok együtt, akkor nagyon korai a babán gondolkodni még. Persze nem kizárt, hogy rátaláltatok egymásra, én csak nem szeretném, ha csalódnál.
Ha viszont késik, akkor tesztelj, már tutira kimutatja a teszt.
Ha nem vagy terhes, ajánlom ezentúl védekezzetek (vagy védekezzetek jobban).
8/8 anonim válasza:
Mi nekünk az első hónapban sikerült, bár mi több, mint 9 éve vagyunk együtt, de csak most álltunk rá a témára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!