Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor mennétek nőgyógyászhoz?

Mikor mennétek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Csináltam tesztet, mert nem jött meg a nemvárt. Sajna negatív lett. Hány napot várnátok még? Mikor mennétek nőgyógyászhoz, ha a teszt is negatív és a havi sincs meg?
2012. júl. 2. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány napja késik? Én csinálnék 2 nap múlva még egy tesztet, ha az is negatív én akkor mennék dokihoz.
2012. júl. 2. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Még pár napot várnék, aztán csinálnék még egy tesztet, az már megmutatná biztosabban, hogy negatív vagy pozitív. És ha pozitív akkor azért mennék, ha nem jön meg és negatív, akkor meg azért mennék, hogy miért nem jött meg.
2012. júl. 2. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
hát lehet, minden nap csinálnék tesztet, mert nem bírnám ki...két hét után, ha negatív, ha meg pozitív, akkor felhívnám a nőgyógyászt, de oda sem érdemes korán menni, mert 6. hét előtt egész kevés mindent látnak, lehet, csak a petezsákot, de legalább megmondja, hány hetes lehetsz.
2012. júl. 2. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:

én ha újra terhes lennék 12. hétnél előbb nem mennék orvoshoz

egyrészt fölösleges, másrészt meg az a sok macera, vizsgálat megkeseríti az ember áldott állapotát

2012. júl. 2. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Én csinálnék egy másik tesztet 2 nap múlva.Ha pozitív akkor a 8.hétig nem mennék.Ha negatív akkor elmennék dokihoz.
2012. júl. 2. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Valaki írta hogy a 12.hétnél előbb nem menne,meg sok vizsgálat stb.Hát nem tudom a 12.héten már genetikai uh.-ra kell menni,addigra kell a kiskönyv is.Meg milyen sok vizsgálat?Én mikor elmentem dokihoz 1x megvizsgált,megállapította a terhességet és ennyi.De a 40 hét alatt van egy jó pár vizsgálat,nekem mondjuk nem keserítette meg a terhességemet.Én örültem ha tudtam minden rendben van.

Bocsi az offért.

2012. júl. 2. 13:01
 7/7 A kérdező kommentje:
ma is negatív lett... azért nem merek elmenni dokihoz, nehogy hülyének nézzen, hogy minek megyek, ha negatív a teszt
2012. júl. 3. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!