Leírnátpk nekem a tea fajtákat és hogy melyiket mikor és mennyit kell inni? Szeretném a menzimet rendezettebbé tenni ês babát szeretnénk. Kinek mennyi idö után hatott?
Palástfű cickafark 1-1 arányban. Ha barnázol is barátcserje kapszula amíg be nem áll a vérzés. Nekem 2 hó volt. Ha már rendben van, középidőig 200 g cickafark, 50g komló, 50 g édeskömény. peteérés után 50g apróbojtorján, 150 g palástfű, 100g rozmaringlevél. Én napi 1 csészével ittam, de van akinek kell a 2. Attol függ mennyire vagy érzékeny a gyógynövényekre. Ha még mindig barnázol a barátcserjét is szedd, de csak a + tesztig! A 2. keveréket lehet inni a 12. hétig, csökkenti a vetélés kockázatát. Mi akkor kezdtünk próbálkozni amikor már beált a vérzésem. Az 1. hónapban sikerült. Sok sikert!
25 hkm
Szia!
Én cickafarkfű és palástfű teát ittam!Én erre esküszöm,de van aki a málnalevélteára van aki a barátcserjére!
Mindegyiknek megtalálod a funkcióját neten!
pl itt a cickafark
Nekem kb másfél havonta jött meg mikor elkezdtem inni,de már a második hónapban hatott!
A kúra:cickafark-mensi végétől peteérésig,majd peteéréstől mensiig palástfű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!