Kismamák, és szoptatós anyukák! Sex közben a férjetek hozzányúl ugyan úgy a melletekhez mint eddig?
Igen!
Nekem is egyszer már poénból megszivta... volt is minden baja... :)
nem szerette a cicimet bolygatni az időtájt, mert eléggé spriccelt meg folyt mindenfelé a tej. :S inkább volt vicces, mint vágykeltő...
De nagyon szép és szexi kebeltartókat szereztem be, amiben elfértek a melltartóbetétek, így áthidaltuk a problémát. Csak azt bánom, hogy mostanra mind lötyög rajtam :(
Nekem nem nyúlt hozzá a férjem.Most meg lógnak mint a kecske tönye.Sajnos nagyon csúnyák lettek.
Valahogy nekem nagyon visszataszító,hogy a fe´rj sopik a mellböl...
Az ok,mikor nincsen tej,és puszilgatja simogatja,de inni a tejböl,már megbocsássunk......
én 22.48
Már ne is haragudj, de a tapasztalatokat kérdezted és leírtam. Nem kamu, 3 gyereket szültem, a férjem szerette a tejet, nagyon izgatónak találta azt is ha kispriccelt a mellemből.
Izlések és pofonok különbözőek. Nem azt írtam, hogy mindenkinek ezt kell csinálnia, hanem a mi tapasztalatunkat írtam le, mert ezt kérdezted. (Egyébként a lefejt tejet én is mindíg megkóstoltam mielőtt a babának adtam, nincs rossz íze)
Ez ugyanaz mint amikor azt kérdezik, hogy orális szexnál ki szereti lenyelni az ondót és ki nem. Arra is kaphatsz egymásnak teljesen ellentmondó válaszokat.
A lepontozás nagyon nem érdekel, mert a pontozást hülyeségnek tartom, de ne vond kétségbe amit írok, mert az csak a saját korlátoltságodat bizonyítja.
Nem, nem kamu! Kepzeld el hogy amikor szeretkezunk, akkor a mellemet is ugyanugy igenyli apa, mint szules elott.
Megkerdezted, megirtam. Hat ha nem hiszed el, akkor nem tudok mit tenni.
Nem tudtam azt irni, hogy nem nez meg a mellemre se, hiszen ez nem igaz.
Ha nem hiszed el a valaszokat, ha azt irod kamu, akkor miert tetted fel a kerdest???
Azert, mert nalatok nem igy szokas, meg elhiheted hogy masnal mas a szokas:)
Peldaul nekem hihetetlen es furcsa mondjuk az, hogy valaki akkor el szexualis eletet amikor menstrual. Egyszeruen keptelen vagyok felfogni. De tudom, hogy sokan vannak akkor is egyutt. Nem irom, hogy kamuznak. Elhiszem, de el nem fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!