1 hete teszteltem pozitiviat jövöhéten megyek dokihoz, a hasam felvan puffadva de csak a köldököm alatt kicsit de az alhasam nincsen ez nem lehet baj?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 20:40
11/17 A kérdező kommentje:
az enyém játkos de azért bujos is:)neveken gondolkozol már?:Dtudom korai dehát gondolkozni szabad:)
2009. júl. 8. 21:16
12/17 A kérdező kommentje:
alugy jol:)
Rebi
2009. júl. 8. 21:16
13/17 anonim válasza:
Még itt vagyok még annyira nem mig nem tudjuk lány vagy fiu...:-)) nekem a Lotti nagyon tetszik ha lány lesz..és nem tömeg név..Ha fiu sztem az apja után Zsolt és még egy név na azt nem tudjuk.És Ti?Lánynév közül sok minden tetszik Jázmin pl....
14/17 A kérdező kommentje:
Jázmin nekemis meg a Lilien és az Emma,fiubol apja után Gergely
2009. júl. 8. 21:21
15/17 anonim válasza:
Köszi már tényleg megyek kész vagyok elalszok aludjatok jól Ti is..:-))Majd jövök..:-))
16/17 anonim válasza:
Azok aranyosak..:-)) Gegely is szép név...:-))
Ltom van emil cimed majd irok oda hogy mi az én emil cimem és akkor mad ott is beszélhetünk bocsi tényleg ne hari de leborulok a székről olyan álmos vagyok jók legyetek!Sziasztok!
17/17 A kérdező kommentje:
szép álmokat:)
2009. júl. 8. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!