Irnatok ide azok akik babara varnak? Hanyan vagyunk?
Figyelt kérdés
aki babara var irja oda hogy miota probalkozik es hogy ha elso baba vagy masosik lenne2012. jún. 28. 12:32
11/20 anonim válasza:
8 éve várunk az első babára. Jövő hónapban lesz az 1. lombikunk. :)
12/20 anonim válasza:
4 éve vagyunk együtt, 3 hónapja próbálkozunk, 1. baba lenne
13/20 anonim válasza:
Mi 10 hónapja próbálkozunk. Nekünk is első baba lesz. Remélem lesz.
14/20 anonim válasza:
Mi több mint 2éve,sajnos nem akar jönni :( Ti kedves kérdező?
15/20 anonim válasza:
Mi 12 hónapja próbálkozunk,de nagyon úgy néz ki,hogy most végre összejött még várok 2-3 napot a tesztel,mert úgy gondolom,hogy mindannyian láttunk elég negatívat!!Egyébként első lenne!!!Sok sikert mindenkinek!!!
16/20 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Miből gondolod hogy most össze jött?Vannak tüneteid?
Első voltam!Én is kb 3-4 nap múlva tesztelek!
17/20 anonim válasza:
Igen vannak.Hat napja késik a menszeszem,naponta legalább 3szor 1-2 órát aludnom kell,folyamatos vizelési ingerem van,nőtt a mellem szemmel láthatólag!!És a szaglásom élesedett,bármit megérzek!!Holnap reggel megcsinálom a tesztet,ha összejött akkor 5 hetes vagyok!!Röviden ennyi
18/20 anonim válasza:
Utolsó!
Na hát ez tényleg biztató!Köszönöm hogy megírtad és drukkolok hogy pozitív legyen!:):):)
Nekem ebből a mellnagyobbodás,feszülés és a pisiinger van meg!Nekem még nem késik szóval nem vagyok lemaradva még semmiről!:)
Írj holnap!:)
Szép napot!:)
20/20 anonim válasza:
Nekünk 2. baba lenne és fél éve próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!