Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekelne, hogy mennyire jó...

Érdekelne, hogy mennyire jó vagy megbíszható az ovu tesz?

Figyelt kérdés
Eddig nem használtam de sok jót hallottam róla ,milyenek vannak vagy melyik a legjobb ????
2012. jún. 27. 19:17
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és még azt szeretném kérdezni,hogy mi ez a hőmérőzés ??csak a terhesség része érdekel ha esetleg van baba akkor magasabb a hőm reggel??????
2012. jún. 27. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Én már nagyon régóta használok ovu tesztet. Nagyon sokat segít. Nekem a doki szokta figyelni a peteérést, és ő mondta hogyha pozi az ovu teszt akkor következő nap menjek hozzá uh-ra és mindig tényleg volt vagy repedt tüsző, vagy óriási (25mm-es) ami órákon belül kireped. Én a [link] oldalon szoktam rendelni, itt az 50 db-os teszt annyiba kerül, sőt olcsóbb, mint a patikában vagy drogériában vásárolt 5 db-os.
2012. jún. 28. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja és igen, a hőgörbe, ha terhes vagy magasabb az alaphőd, de ehhez legalább egy ciklus alatt mérned kell a hődet, hogy megtudd neked mennyi az alaphőd és ahhoz kell viszonyítanod. De ha kimarad a havid egy-két napot és megméred a hőd és az 37 vagy az felett vagy akkor érdemes ellőni egy tesztet :)
2012. jún. 28. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!