Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy ennyi...

Miért van az, hogy ennyi párnak nem sikerül a baba?

Figyelt kérdés
Nekünk 7 hónapja nem sikerül, régen nem volt ilyen!:(:( elszomorít nagyon...:(:(:(
2009. júl. 8. 09:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

7 hónap semmi, ne keseredj el! Nagyon kevés párnak sikerül azonnal, legalábbis az én köreimben. Bőven időben vagytok. Tudom, nagyon nehéz, mikor újra és újra megjön, de egyszercsak nem fog!

2009. júl. 8. 10:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igen, valóban "kevés" a hét hónap,de párommal 10 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok, és az már sok idő ahhoz, hogy nagyon akarjunk babát! Ugyhogy most elmentem hormonvizsgálatra, úgy tünik azzal sincs gond, a következő lépés az átjárhatóság! Valahol csak kibukik, hogy mi a gond!:) ugyhogy mindketten nagyon várjuk már és minden hónap örökkévalóságnak tünik!
2009. júl. 8. 10:12
 13/20 A kérdező kommentje:
De köszönöm a bíztatást, nagyon jól esik!!! :):):):)
2009. júl. 8. 10:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Azért remélem, nem csak te vizsgáltatod ki magadat, hanem a párod is.

Az esetek nagy részében ott a gond, nem árt, ha tudod.

(3 gyerekes, lombikos anyuka, aki egészséges)

2009. júl. 8. 10:44
 15/20 A kérdező kommentje:
Páromnak már volt spermavizsgálata és megüti a donorszintet!:):) azért kezdtem magamat vizsgáltatni! de lehet, hogy velem sincs gond, de akkor miért nem jön össze?:(
2009. júl. 8. 10:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az lh-tesztet! Lehet, hogy csak elkerülték egymást a sejtjeitek...
2009. júl. 8. 11:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia! Jó kérdés, de a választ ki tudja:( mi már több mint egy éve próbálkozunk, minden tekintetben kivizsgáltak minket,minden eredményünk jó lett. Egészségesen élünk,nem iszunk,nem dohányzunk, sosem szedtem fogigátlót, nem vagyok túlsúlyos, és még sorolhatnám,hogy ki miket szokott írni,hogy miért nem sikerülhet a baba. sőt , én már túl vagyok két sikertelen inszemináción is,jövő hétfőn vágunk bele a harmadikba. nem adom fel. és tényleg, oda rögtön érkezik a baba,ahol annyira nem is várnák:( viszont lehet abban valami,hogy nem szabad görcsösen akarni. barátnőm túl volt 6 sikertelen inszemen,lombikra vártak,amikor spontán terhes lett,azóta két édes kisfiú boldog anyukája. egy másik barátnőm szintén éveken át próbálkozott, szedett mindenféle gyógyszert, aztán úgy gondolta,lelkileg nem bírja a kudarcokat,befizettek egy Spanyolországi nyaralásra,és pocaklakóval jöttek vissza már:) sosem szabad feladni:) kitartás, meglátod jönni fog baba:)
2009. júl. 8. 11:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Bizony, én is ismerek olyat, akinek hosszas próbálkozás után végül spontán sikerült. Lehet, hogy furán hangzik, talán igaza van azoknak, akik szerint ki kell, hogy válasszon benneteket Ő.
2009. júl. 8. 11:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia nekünk 18 hónapja nem sikerül.
2009. júl. 8. 11:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi már a 10. hónapot tapossuk, PCOS-sel kezelnek. Anyukám és apukám is kezelésre szorult a fogantatásomért, apai nagyanyám is problémákkal küszködött, ahogyan az anyai dédanyám is. Mindenhol, ahol gond volt, csak egy gyerek lett. Szóval az egészségtelen életmódom mellé nálam még a genetika is közre játszik sajnos.
2009. júl. 8. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!