Miért van az, hogy ennyi párnak nem sikerül a baba?
Figyelt kérdés
Nekünk 7 hónapja nem sikerül, régen nem volt ilyen!:(:( elszomorít nagyon...:(:(:(2009. júl. 8. 09:01
1/20 anonim válasza:
Véleményem szerinte ezt is, ah mostanában nagyon sok betegséget a stressz okozza! Munkanélküliség, pénzhiány, sorolhatnám, mind feszültséget okoz, és a tudatalattinkból ez nem tűnik el oly könnyen, gyorsan!
Mindenhol azt hallod válság, ehhez párosul egy félelem és máris jönnek a problémák!
Lazíts, próbálj azokra a dolgokra koncentrálni ami örömet okoz! Gyertyák, forró fürdő, romantika és sokkal könnyebb lesz ellazulni!
Sok sikert! :)
2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igaz, hál isten anyagi gondjaink nincsenek, de a stressz biztos okozhatja, már 3 éve nem voltunk lazítani, mindig csak a munka csak erre tudom fogni, mert egyikünkkel sincs gond! de nagyon rossz érzés, hogy ennyien küzdünk ezzel a gonddal! :(:(
2009. júl. 8. 09:11
3/20 anonim válasza:
4/20 anonim válasza:
Ennyire szar világban élünk,sok a beteg ember.
5/20 anonim válasza:
Mindenki csak rohan a világban és magunkra nincs idő.Sok a munka,otthon is teljesíteni kell,nagyok az elvárások,pénztelenség van.Idegesek,feszültek vagyunk majd belebetegszünk.
6/20 anonim válasza:
Szerintem nagyrészt igazatok van, de azért régebben is voltak így jónéhányan. Csak nem volt publikus és nem volt annyi módszer a segítségre, hogy mégis lehessen saját gyerekük. A mai információs társadalomról teljesen más.
7/20 anonim válasza:
Anyáink nem voltak "cisztásak","pco-sok" és még endometriózisról sem hallotak.És miért van az hogy a nem idén barnultak pedig potyogtataják égbe,világba az állam úgyis eltartja alapon.????
8/20 anonim válasza:
Hát ebbe van valami de ki érti ezt????
9/20 anonim válasza:
Én igenis sok olyan idősebb párt ismerek, akik évekig próbálkoztak, csak akkor még nem tudták ilyen jól diagnosztizálni a különféle problémákat. De való igaz, ennél tényleg kevesebb lehetett. Szerintem a mi generációnk mindenféle vegyszerekkel van tele születésünktől. Egyes népcsoportok immunrendszere és termékenysége valóban legendás. Nem is nagyon kezelik a gyerekeiket gyógyszerekkel, ha betegek...
10/20 anonim válasza:
Nem vitatom valóban voltak akkor is gondok,de most mégnehezebb minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!