Ovitrelle injekció után hiteles a pozitív LH teszt?
mennyi idő telt el az ovitrelle és a teszt között?mert pl nekem az injekció beadása után 2 héttel valós +at mutatott.
38hkm
Szia!
az ovuteszt természetesen az ovitrelle-t mutatja. De az el is végzi a dolgát, nem kell aggódni. :-) szuri után 36-48 órával repednek a tüszők. :-)
Szia!
Igen természetes,hogy pozitív,mert Én úgy tudom,hogy minimális HCG van az Ovitrelle-ben!
És valószín most van peteérésed és tüszőrepedésed!
Drukkolok,hogy sikerüljön az inszem!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Aranyosak vagytok!
Tudom, hogy az Ovitrelle tartalmaz HCG-t, csak abba reménykedtem, hogy az LH hormon más összetételű. Azért tettem fel a kérdést, mert az injekció beadása utáni napon úgy éreztem, megrepedtek a tüszők.( Én mindig megérzem.) Attól féltem, hogy a másnap történő IUI már nem fog semmit sem érni, mivel a petesejt max 24 órát él. Szerencsére, az inszem napján a másik oldalamon is éreztem a repedést, tehát bízom benne, hogy sikeres volt a beavatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!