Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lett a tesztem?

Pozitív lett a tesztem?

Figyelt kérdés

Tegnap pozitív lett a tesztem, és mivel az elmúlt két évben gyakran írtam ki kérdést én is ide, gyakran véltem felfedezni a nem létező tüneteket magamon gondoltam megosztom veletek az örömömet illetve a tapasztalataimat:)

Férjemmel nagyon vártuk már a kisbabát de nem sikerült, mindent megpróbáltunk egészen 6 hónappal ezelőttig, amikor úgy döntöttünk befejezzük nem görcsölünk tovább, férjem meglepett egy kiskutyával aki a mindenünk lett.(francia bulldog) A kiskutya teljesen lekötött minket az elmúlt félévben nem is gondoltam a babára, ide sem jöttem kérdéseket olvasgatni. teljesen megfeledkeztem arról, hogy mikor van a "nemvárt", mígnem a hétvégén eszembe jutott, hogy valami nem stimmel mintha múlt kedden megkellett volna jönnie, csináltam egy tesztet,félve-nem akartam újra visszaesni és görcsösen akarni......-fél percen belül két csíkos volt :-) annyira meglepődtem, annyira boldog vagyok......boldogok vagyunk. Azt szeretném mondani minden kedves "görcsösen akarónak" hogy ha orvosilag minden rendben és mégsem sikerül akkor találjátok meg azt a mást ami értelmet ad mindennek, mert ha nem görcsölsz akkor sikerülhet!!!! tudom, hogy nehéz de nem lehetetlen most már saját magam is tapasztaltam...

2012. jún. 26. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

34+4 hkm

2012. jún. 26. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
:)Gratulálok és egészséges babavárást kívánok! :) két kisfiú(másfél és három és fél évesek)és egy francia-bulldog(négy éves)"anyukája" :D
2012. jún. 26. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó olvasni az ilyen történeteket, nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk! :) Nagyon sok boldogságot nektek! :))))
2012. jún. 26. 09:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Jajjjj nagyon gratulálok!!! :)))

Kedves második válaszoló! Nektek is :)))))

2012. jún. 26. 10:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és boldog babavárást mindenkinek!! :-)
2012. jún. 26. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:

de jó, hogy leírtad. pont az imént írtam ki én is a húgom esetét pozitív példaként, de akkor te pontosan tudod, hogy miért fontos az ilyen sikereket is kiírni ide :)

gratulálok és boldog babavárást kívánok nektek!

2012. jún. 26. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez annyira megható volt!:) Gratulálunk:) Boldog baba várást!

39hkm

2012. jún. 26. 15:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2012. jún. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!