Pozitív lett a tesztem?
Tegnap pozitív lett a tesztem, és mivel az elmúlt két évben gyakran írtam ki kérdést én is ide, gyakran véltem felfedezni a nem létező tüneteket magamon gondoltam megosztom veletek az örömömet illetve a tapasztalataimat:)
Férjemmel nagyon vártuk már a kisbabát de nem sikerült, mindent megpróbáltunk egészen 6 hónappal ezelőttig, amikor úgy döntöttünk befejezzük nem görcsölünk tovább, férjem meglepett egy kiskutyával aki a mindenünk lett.(francia bulldog) A kiskutya teljesen lekötött minket az elmúlt félévben nem is gondoltam a babára, ide sem jöttem kérdéseket olvasgatni. teljesen megfeledkeztem arról, hogy mikor van a "nemvárt", mígnem a hétvégén eszembe jutott, hogy valami nem stimmel mintha múlt kedden megkellett volna jönnie, csináltam egy tesztet,félve-nem akartam újra visszaesni és görcsösen akarni......-fél percen belül két csíkos volt :-) annyira meglepődtem, annyira boldog vagyok......boldogok vagyunk. Azt szeretném mondani minden kedves "görcsösen akarónak" hogy ha orvosilag minden rendben és mégsem sikerül akkor találjátok meg azt a mást ami értelmet ad mindennek, mert ha nem görcsölsz akkor sikerülhet!!!! tudom, hogy nehéz de nem lehetetlen most már saját magam is tapasztaltam...
Jajjjj nagyon gratulálok!!! :)))
Kedves második válaszoló! Nektek is :)))))
de jó, hogy leírtad. pont az imént írtam ki én is a húgom esetét pozitív példaként, de akkor te pontosan tudod, hogy miért fontos az ilyen sikereket is kiírni ide :)
gratulálok és boldog babavárást kívánok nektek!
Ez annyira megható volt!:) Gratulálunk:) Boldog baba várást!
39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!