Tényleg van olyan "táblázat" ami kimutatja hogy ha abban az időszakban szeretkezem a párommal akkor fiú vagy lány lesz a pici?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 22:40
1/10 anonim válasza:
Erről olvastam egyszer egy cikket, amiben arról írtak, hogy ha az ovuláció előtt történik a spermák bejutása, akkor nagyobb eséllyel lány lesz, mert a fiús spermák hamarabb kifáradnak és elpusztulnak. Így mikor kiszabadul a pete a lányos spermák várják.
2/10 anonim válasza:
A ciklus.hu-n van erről egy hosszabb értekezés, ahol mindent felsorolnak, amit ezzel kapcsolatban "tudni" lehet.
3/10 anonim válasza:
Szia,szerintem ezt keresed,nekünk bejött,sok sikert:)
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok,tekerj lefelé a megnyíló oldalon,és ott lesz a táblázat.
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2009. júl. 8. 01:42
6/10 anonim válasza:
Megnéztem a táblázatot én is!
24 évesen és januárban fogant a babánk és fiú lett!
A táblázat is azt írja!
Nekem ez bevált!
Sok sikert neked is!
7/10 anonim válasza:
Nekünk nem lányt jósolt és fiút várunk.
8/10 anonim válasza:
Én is megnéztem, lányt jósol és fiú lett. Ez olyan, mint a horoszkóp.
9/10 anonim válasza:
Ez tényleg egy lutri! Nekem fiút jósolt és lány lesz! Egyébként a fiún múlik a baba neme nem rajtunk és nem táblázaton. De azért jó próbálkozást :)
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
én elsőnek fiút szeretnék,de a párom lányt^^
De minden álmom egy fiú,és hátha a táblázat segít ebben :)
köszönöm.
De mindig a nőknek van igaza,tehát nekem^^
Köszönöm mégegyszer.
2009. júl. 8. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!