Ti mit gondoltok? Tanácstalan vagyok!
Figyelt kérdés
1,5 éve próbálkozunk ezeket a teszteket tegnap és ma csináltam.. A kép rossz minőségű.. Segítsetek, csak én képzelődök?? Vagy tényleg ott van? És mért ilyen halvány ez nem baj?? Egy pár napja görcsölök de nem erősen csak érzem, hogy ott valami dolgozik. Egyébként máj. 18.-án volt meg utoljára..
2012. jún. 26. 06:24
1/7 anonim válasza:
Ez bizony pozitív teszt gratulálok pár nap múlva csinálj meg még egyet azon erősebb fog lenni a második csík is nálam is így volt tavaly augusztusban és most már 2.5 hónapos pici fiam :)
3/7 A kérdező kommentje:
jajjj köszönöm nektek!!!
Én még nem tudom elhinni PCO-s vagyok amint 8-at üt az óra hívom a dokim.
Nagyon izgulok de még nem merek örülni ez normális???
2012. jún. 26. 07:09
4/7 anonim válasza:
Szia!!Halk gratula,én is pozinak látom őket:-)Az pedig természetes,hogy még nem mersz neki örülni:-)Majd ha az UH-on is meglátod a kicsi szívecskéjét dobogni,majd akkor talán el tudod hinni ezt a csodát!!Valószínűleg akkor leszel a legboldogabb,amikor végre a kezedben is tarthatod a picidet!!!Kívánok neked minden jót,és nagyon boldog babavárást!!
5/7 anonim válasza:
Nagyon szép teszt, ilyet szeretnék én is a hétvégén :)
Gratulálok a babához :D
6/7 anonim válasza:
te csináltad a másikat is ugye?aminek én tetem fel a negativját?:-)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok!! Ma megyek is a dokimhoz és meglátjuk hogyan tovább.
Utolsó: Nem értem a kérdésed? Én ezeken kívül nem csináltam másik tesztet ha erre gondolnál..
2012. jún. 26. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!