Milyen érzés megtudni, hogy babát hordasz a szíved alatt?
15 hónap után este hétkor mensi előtt 4 nappal el sem akartam hinni, amit látok. Egyszerre nevettem sírtam remegtem, nem is fogtam fel mi történik. Szerintem 1 másodperc alatt az összes érzelem végig ment rajtam az örömtől az úristen mi lesz most érzésig minden.
Kívánom Neked, és a többieknek is, hogy minél hamarabb éljétek meg ezt az érzést!!
36hkm
Én először egy szellemképeset teszteltem, nem hittel el ami rajta van. Aztán felraktam ide a képet és mikor mindenki azt írta, hogy pozitív, rohantam a gyógyszertárba venni egy másik tesztet. A munkahelyemen csináltam meg és kimutatott egy 1-2 hetes terhességet. Hirtelen sírógörcs fogott el a boldogságtól és alig tudtam abbahagyni a sírást. Életemben nem éreztem még ekkora boldogságot. Szerintem ez lehet az egyik legjobb pillanat a terhességben.
Pár napra a nődoki közölte, sajnos elment a babám. Mintha a szivemet tépték volna ki, ilyen fájdalmat sem éreztem még soha. :-( Azóta sem tudom elfelejteni a történteket, pedig csak pár napig volt az enyém.
Ezek az érzések nagyon újak nekem is, ezek lehetnek az anyaság kezdeti csírái, amit az anyukajelöltek élnek át.
Sok sikert Mindenkinek!
És le a kalappal, hogy ennyire tudsz örülni mások babásodásának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!