Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez minek a jele lehet? A...

Ez minek a jele lehet? A többi lent!

Figyelt kérdés
junius 10.én vettem be az utolsó fogamzásgátlót.11.töl szinte amennyit tudtunk együtt voltunk a férjemmel.14.én jelentkezett a megvonásos vérzés,de nem a megszokott mennyiségben. 2-3 napja olyan érzésem van mintha meg akarna jönni,szurkál a hasam. ez lehet a beágyazódás jele? mikor érdemes tesztelnem?

2012. jún. 25. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy pár nap alatt ilyen gyorsan lesz peteérés. Egyébként egy normális, nem megvonásos vérzést érdemes kivárni.
2012. jún. 25. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a peteérés jele, és nem a beágyazódásé. Kezdjük ott, hogy mikor bevetted az utolsó szemet, utána ugye jött a jól megszokott 7 napos szünet, amiben még véd a tabletta, akkor még nem eshettél teherbe. És időben is kb. pont a peteérési időben tarthatsz. Szóval ha babára gyúrtok, akkor most legyetek együtt.
2012. jún. 25. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a fogamzásgátló abbahagyása utáni menstruációm 6. napján már teherbe estem.
2012. jún. 25. 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:
igen babára gyurunk:) elvileg ma vagyok a legfogékonyabb :)
2012. jún. 25. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!