Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vérzés lehet jele terhességnek?

Vérzés lehet jele terhességnek?

Figyelt kérdés
E hónap 12-én jött meg, és tartott kb 5 napig, tehát 17-én múlt el. Ma délelőtt pedig ismét enyhe vérzés jelentkezett, dehát még alig egy hete múlt el. Legutóbb tagnap, vagyis csütörtökön hajnal 1-kor voltunk együtt a férjemmel, és belém élvezett, kistesót szeretnénk a lányunknak. Lenne ennek a vérzésnek köze a beleélvezéshez? Vagy mitől lehet? Volt már így valaki, és mi lett belőle, menszi vagy baba? Nagyon köszönöm a véleményeket.
2012. jún. 22. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha jól számolom, pont peteérésed lehetett amikor együtt voltatok,ill. van még, pecsételő vérzés lehet beágyazódáskor, csak nem tudom hogy a beágyazódás megtörténhet e , ilyen gyorsan az együttlét után.

De meg van minden esélyed..

2012. jún. 22. 12:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez a barnázás egy napig tartott (péntek), utána másnap már semmi nem volt. Aztán másnap (vasárnap) ismét vérezni kezdtem, de úgy rendesen, mint mikor megjön, élénk piros vér volt, nem, barna. Tampon kellett, nem volt elég a betét. Ez tegnap volt. Mára már ismét semmi. Mi a fene van velem már? Soha nem volt még ilyen közti vérzésem.
2012. jún. 25. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!