Lehet ez a terhesség jele?
Sziasztok. Nekem egy kicsit bonyolult problémám vagy helyzetem van. Múlt hónapban együtt voltam barátommal, de történt egy kisebb probléma ezután írattam fel tablettát s 24 órán belül be is vetem ez körülbelül a ciklus közepén történt. ezután rá párnapra volt egy enyhe vérzésem majd a ciklus végén normális erősségű volt a menszeszem.
Ebben a hónapban 10. én voltam együtt barátommal s itt is volt problémánk az óvszerrel de úgy gondoltuk hogy ettől semmikép nem eshetek teherbe hisz korán észrevettük.
Most viszont 30. napon vagyok s ilyenkor már meg szokott jönni a menszeszem. Igazából megvoltak a jelei fejfájás a mellem is feszített + két napja görcsöl a hasam, most viszont már kezd elmúlni minden tünet. Az egyetlen dolog ami nem illik a képbe h hányingerem is van. Már lassan két hete rá vagyok parázva hogy terhes vagyok s tiszta ideg vagyok miatta. Nem tudom mennyi esélye lehet annak h terhes vagyok? Vagy az lehet e hogy a sürgősségi kavar be most is. Kérlek segítsetek mert bedilizek tőle.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!