Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretne rajtam kívül valaki...

Szeretne rajtam kívül valaki júliusban teherbe esni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 23:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

sziasztok! nekünk is ez lesz a 3. hónap, a ciklus.hu 2-ára mutatja az ovut. ez lenne az első babónk:) sok sikert nektek és remélem izgulhatunk együtt!

zsófi

2012. jún. 24. 19:33
 12/17 A kérdező kommentje:

Jajj, de jó, hogy ennyien vagyunk!!

Nekem sajnos tegnap jött meg a nemvárt, ez lesz a 3. hónapunk a próbálkozással. 12-13-án lenne ovu, de mostanában kicsit kiszámíthatatlanabb a ciklusom.

Mindenkinek nagyon szorítok!!

2012. jún. 24. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Én is szeretnék már babásodni, nekünk ez lesz az 5. hónapunk. Most próbálok nem rágörcsölni, nem mérem a hőmet, nem agyalok ezen, de az ovut nem tudom nem észrevenni, mert elég erősen jelzi a testem, hogy idő van :)

Szorítok mindenkinek!

M

2012. jún. 25. 10:46
 14/17 anonim ***** válasza:

bárcsak én is érezném, hogy mikor van az ovum... legalább tudnám, hogy van! eléggé parás vagyok, és igaz, h. ez még csak a 3. hónap lesz, h. próbálkozunk, de kétségeim vannak, attól tartok, hogy van valami probléma egyikünkkel. jó lenne egy teljes kivizsgálás, hogy megnyugodjak, de mindenki szerint korai. pedig egy évet nem akarok várni...

Sok sikert mindenkinek! nekem 2-ára irja a ciklus.hu az ovum, de a gyakorlást már megkezdtük :) paramentes ciklust mindenkinek!

2012. jún. 26. 08:25
 15/17 anonim ***** válasza:
én már a 4.dpo-n vagyok,már csak 10 nap a nem vártig :) alig bírom kivárni!tesztelni hamarabb nem fogok kímélem magamat a csalódástól,ha majd késik max. 3 napot akkor tesztelek. Kezdenek fájni a melleim és a derekam is.Remélem meg hozza a kiscsodánkat a tea :) mindenkinek megy a drukk!és mihamarabbi babásodást mindanyiunknak! :) Orsi
2012. jún. 26. 10:00
 16/17 anonim válasza:
Nekem is 3.próbálkozás lesz juliusban
2012. jún. 28. 12:44
 17/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szurkolok mindenkinek!

Néhány hasznos dolog:

- ne csak a baba körül járjon a gondolatotok, kapcsoljatok ki néha!

- cickafark tea (az első terhességem előtt ittam),

- 2-3 naponta összebújás,

- "hátulról" könnyebben fogan, :)

- aktus után nem felállni egyből!

2012. jún. 28. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!