Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szakemberek vagy tapasztaltak,...

Szakemberek vagy tapasztaltak, antrális tüszőszám megállapítása?

Figyelt kérdés
Hogy lehet megállapítani, hogy ez mennyi? Milyen vizsgálattal? És ezzel meg tudják mondani, hogy hány petesejtem maradt?
2009. júl. 7. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
na ez engem is érdekelne. ez mi? még sosem hallottam róla
2009. júl. 7. 11:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Én magas FSH miatt kérdezősködnék. Közben elkezdtem máshol is utánannézni, amerikai oldalak szerint meg lehet számolni ezeket az antrális tüszőket, ami jelzi, hogy pl. lombikra mennyi az esély, mennyi petesejt érlelhető. Aszerint 4-ig nagyon rossz, 11-30 között jó, az oldalon kis pöttyök mutatják. De hogy a dokinak ezt mikor kéne néznie, nézte-e nekem, hányadik ciklusnapon, erről fogalmam sincs...
2009. júl. 7. 11:30
 3/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Az antrális tüszőszámot csak ultrahanggal tudják megmondani és figyelemmel kísérni.Minden hónapban a petefészekben több tüsző kezd el érésnek indulni, ezek az antrális tüszők, de minden ciklusban ebből csak 1 petesejt érlelődik, mert a domináns tüsző(később petesejt)"megöli" a többit.

Remélem segítettem!

Szép napot!

2009. júl. 7. 11:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó, hogy segítettél, köszi!!! Akkor ezt elvileg a ciklus elején kell UH-zni, amikor még a (remélhetőleg) sok tüsző van?
2009. júl. 7. 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett Veled azóta? Nekem ma nézték, és összesen 2 árválkodott bennem. :(
2012. nov. 26. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!