Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek a ma esti akció...

Szerintetek a ma esti akció már későn lesz?

Figyelt kérdés

Itt a görbém: [link]

Sajnos nagyon fáradtak voltunk így a tegnap esti elmaradt, de a ma estivel még lehet esélyünk?

2012. jún. 22. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már késő lesz a ma esti, de azért érdemes még ma összebújni!! Mikor voltatok együtt utoljára??
2012. jún. 22. 09:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos már régen, 11 cn.-on.
2012. jún. 22. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
azt hiszem, késő lesz már, de azért ne hagyjátok ki, jó????
2012. jún. 22. 10:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs kihagyni :) Köszönöm a válaszaitokat!
2012. jún. 22. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a pozi ovuteszt utáni 3.napon,az első megemelkedett hőnél fogant a kisfiam.A lehető legjobb idő lesz a mai szerintem :)
2012. jún. 22. 13:40
 6/8 A kérdező kommentje:
De jó lenne, már 6 éve várok az első babánkra. Jövő hónapban megyünk meddőségi központba, de jó lenne megúszni :)
2012. jún. 22. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok, pedig nagyon szép a görbéd, szerintem lehet a párodnál lesz a baj! Ha már 6 éve vártok!!

De azért ma bújjatok össze, amint lehet!!

Sok sikert a babához!!! :)

2012. jún. 22. 15:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem van bajom, ezt már tudjuk, csak clostyval van pém. A 2. 6 hónapos kúrán vagyok túl, de még semmi, most megint jönne egy 3 hónapos szünet, de a dokim azt mondta, hogy ö úgy gondolja, hogy itt már csak az inszemináció segíthet. Ezt szeretném megúszni!
2012. jún. 22. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!