Rövid ciklusnál lehet későn a peteérés?
A következő történt: általában hosszú ciklusaim vannak, 29-30 nap. A lányommal egy 25 napos ciklus után estem teherbe (csak azért tudtam az utolsó mensi dátumát, mert jóval korábban jött meg, mint vártam). Mindig 2-3 nappal volt kb kisebb, mint a mensi dátum alapján.
A jelen terhességem előtt volt 3 db 29 napos és 2 db 25 napos ciklusom. Őt most 3-4 nappal mérik kisebbre mindig a mensi alapján számolt kornál.
Későn lenne a peteérésem?
Lehetséges ez 25 napos ciklus után?
Mindkét alkalommal első próbálkozásra összejött a dolog, nem mértünk és azt sem néztem, mikor kellene együtt lenni, így sajna nem tudom, a ciklus mely részén próbálkoztunk.
Lehetséges.
De szerintem 3-4 nap miatt igazán nincs mit aggódni.
Ha hetekkel tér el, akkor "érdekes" a dolog, egyébként nem számít.
Gratulálok és boldog babavárást!
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, inkább csak a kíváncsiság hajt, hogy hogyan működik a biológia.
Mivel szépen szabályosan maradt le mind a 2 gyerkőc, gondolom (remélem), hogy semmi baj nincs most sem :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!