Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kevés rózsaszines-barnás...

Kevés rózsaszines-barnás folyásom van. Most vagyok a 37. napon. Egyéb tünetem nincs. Talán fel vagyok fújodva, mint menszesz előtt. Azért lehet még baba a dologban?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 15:35
 1/9 anonim válasza:
Az esély megvan rá. Nekem sem volt semmi más tünetem, csak amiket te is leírtál. A többi tünet csak később jelentkezett:
2009. júl. 6. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:
szia!nekem nem volt barnázás,csak a mensis tünetek semmi más!azóta sem vagyok rosszul stb...6 hetes kismama.
2009. júl. 6. 15:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem menszi lesz.Furcsa, hogy előtte mindig fájt a cicim most meg semmi.
2009. júl. 6. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia nekem se volt tünetem csak fel voltam fujodva gyakran pisiltem ja és a cicik nagyon fájtak utánna nem jött meg ...De még mindig nem vagyok rosszul néha émejgek meg a szagok de semmi a és a cici maradt mag a pisilés éjjel is és az alvás ..:-)de ezeket leszámitva kutya bajom nem muszáj hányni vagy rosszul lenni ha valaki babás ki ilyen ki olyan.

Sok sikert remélem baba.:-))Najd irj mizus!

Immár 8 hetes pocis.

2009. júl. 6. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:

előző vagyok miért nem tesztelsz már simán kimutatná!!

Ja a barnás rózsaszines valami nem ó jel olvasgattam egy kicsit ...de ne add fel és irj mizus drukk...

2009. júl. 6. 17:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok. Holnap tesztelek. Remélem jó hírrel jelentkezhetek.
2009. júl. 6. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett Veled? Ugyanúgy vagyok mint Te annó, rózsaszín folyás, most nem fáj a mellem pedig szokott, és fel is vagyok rendesen fújódva.

2009. szept. 11. 18:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Pozitív lett a tesztem. Remélem igaza van. A jövő héten megyek a dokihoz.
2009. szept. 12. 08:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Közben most néztem meg a dátumot.Akkor megjött bocsi.Utána még aug 8-án utoljára és most pozitívat teszteltem.Szerintem már készült a szervezet. :) Kivánom,hogy neked is összejöjjön!!!
2009. szept. 12. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!