Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ismeri valaki az ÁEK Meddőségi...

Ismeri valaki az ÁEK Meddőségi Központját? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Most tervezzük a férjemmel, hogy felkeresünk egy komolyabb helyet, ahol kivizsgálnak. KInek van tapasztalata az ÁEK-tal? Ott milyen eljárásokat végeznek? Rendesek a dokik? Kell beutaló? Mennyi a várakozás? Kell időpontot kérni? Egyáltalán, hogy megy az egész? Nagyon hálás lennék bármilyen jótanácsért. Remélem, jó hely, mert 15 perc sétányira lakom tőlük.. azért az sem mindegy, főleg, ha sokat kell járni.

2012. jún. 20. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Én jártam oda 2009-ben,Dr. Vajda Miklóshoz.Rendes,lelkiismeretes doki,csak ajánlani tudom,ha még ott van.Mindenki nagyon kedves volt,csak sokat kellett várakozni.6 inszeminációm volt,de egyik sem sikerült.Lombikot nem végeztek ott,így a Dévai Klinikára irányítottak.Ott első beültetésből hármasikreink lettek így mi be is fejeztük a babaprojekteket.
2012. jún. 20. 16:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Hármasikrek? Uh, az aztán nem semmi! :) HOgy boldogulsz velük? Nem nehéz háromfelé szaladni? HOgyhogy sokat kell várni? Mármint hosszú a várólista, vagy ha odamész valamilyen vizsgálatra, akkor váratnak órákat?
2012. jún. 20. 16:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Én szeretnék ikreket. Szeretnék három gyereket, de kezd elmenni a kedvem. Olyan hosszúnak tűnik a gyerekig vezető út :(
2012. jún. 20. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
sziasztok nállunk nincs életképes sperma ezzel is foglalkoznak itt?köszönöm
2012. jún. 21. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Hát igen,nem egyszerű dolog 3 gyerkőccel,most 29 hónaposak,1 fiú és 2 lány... Szerintem fogalma sincs erről annak,aki ikreket akar.Arra pláne nem gondolnak,hogy egy ikerterhesség mennyivel nagyobb kockázatot jelenthet.Mi is jobban örültünk volna,ha egymás után jönnek,de így alakult,és nem mertük bevállalni a csökkentést.Sajnos nálam sem alakult jól,mert a 29.héten megindult a szülés.Mindhárman 1 kg körüli súlyúak voltak,és nagyon éretlenek.Ráadásul másnap az egyik kislány agyvérzést is kapott. Még most sem tud járni,és ülni is gyengén.Szóval mindhármuknak kell a folyamatos fejlesztés.Ősszel mennek a Pető Intézet miniovi csoportjába,és reméljük hamarosan behozzák a lemaradást! No,persze nincs nagyobb boldogság,minthogy Ők vannak nekünk! :-) A várakozási idővel kapcsolatban pedig,nem kell bejelentkezni,csak odamenni és kivárni a sort,utána meg úgyis visszarendelgetnek,de nem időpontra. A másik válaszolónak pedig nem tudok segíteni,de lehet hogy ezt egy telefonnal is ki lehet deríteni. Bocs,hogy hosszú voltam...
2012. jún. 22. 22:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet, hogy megpróbálom. Azért a három az már tényleg sok :( Remélem, a babák behozzák a lemaradást. És a Pető nagyon jó, rengeteg vele a fantasztikus tapasztalat! Hajrá!
2012. jún. 22. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!