Bromocriptinről tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Második hónapja szedem. A prolaktinom volt magas, volt fizikális tünetem is, amit már az első hónapban megszüntetett, viszont a baba még nem jött össze.
Ebben a ciklusban kb. a 8. nap óta érzek hasfájást, szúrkálást, és ma járok a 15. ciklusnapomon. Minden bajom van, amit egyébként is szoktam érezni a peteéréskor. Puffadás, petefészek fájdalom, derékfájdalom, csak most még hatványozottabban, mint a szokásos.
Okozhatja ezt a bromo? Tényleg úgy érzem, mintha egy bazi nagy pete megérett volna, és nem tudna kiszabadulni?
A másik kérdésem, hogy éjfél körül voltunk együtt, a tünetek reggel 7 körül kezdőttek, egész délelőtt tartotta, most már sokkal jobb, enyhül. Szerintetek legyünk együtt ma is? Vagy inkább holnap, hogy meglegyen a kétnaponta??
2012. jún. 13. 12:12
1/1 anonim válasza:
Én 2006ban szedtem még magas prolaktinra, kb fél évig szedtem, sokat fogytam tőle. én abbahagytam mert 83 kgról 49!re lefogytam, beállt a ciklusom tőle, de terhes én spontán lettem 2007 októberében.. Szóval jó néhány hónappal gyógyszermentesen.. A panaszaidat nem hinném hogy a bromo okozza. nálam ilyen nem volt. Nekem csak aluszékonyság,és székrekedésem volt töle, néha émelygés.Lehetnek pl hevesebb szex is a panaszaidat.. a párod esetleg megnyomta erősebben .Szerintem a 2 naponta az ideális a jobb minöségű spermák miatt. Sok szerencsét nektek, mielöbbi babát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!