Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mi van? Azt érezte...

Ilyenkor mi van? Azt érezte volna, ha NEM vagyok terhes? Ti várnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Keddre nem vártam,nem is jött!(40 naposak a ciklusaim.)Szerdán lett egy -,aztán pénteken egy nagyon halvány + tesztem!Tüneteim:émelygés,néha hányinger,hasfájás,szárazság.Ma voltam dokinál,akinek mondtam,hogy nagyon-nagyon halvány tesztem lett.Azt mondta,a pozitív nem szokott tévedni.Megvizsgált kézzel,de azt mondta ilyenkor így nem tud semmit megállapítani,és írt egy UH beutalót,de azt mondta csak egy hét múlva menjek,mert most úgyis csak egy petezsák látszana!A vizsgálat után nem mondott semmit,hogy most mi van,mit érez...csak annyit hogy nyugodjak meg,mert terhes vagyok!Ti várnátok az UH-val?
2009. júl. 6. 12:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

12:19-es! Tudok valamit tenni az ellen,hogy így járjak?

Nemigazán,ugye?

2009. júl. 6. 12:26
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi :)

12:24-es!Bocsi,ha kicsit zavaros vagyok,de nagyon izgulok.Melyik rész volt "zűrös"? :)

2009. júl. 6. 12:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Ja, az csak az orvos által írt UH beutaló,amin az van,hogy grav.6.!
2009. júl. 6. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:

12:19-es vagyok: nemigazán tudsz ellene tenni. Esetleg annyit, hogy igyekszel a petét minél előbb megtermékenyíteni, azaz az ovuláció előtti napon szeretlkezni, nem pedig az ovuláció estéjén. Meg jó előre szedsz terhesvitamint, mert az abban található folsav 92%-ban védi a babát az idegcső-záródási rendellenességek kialakulása ellen. Sajnos ha csak akkor kezdi el szedni a kismama, amikor már tudja, hogy terhes, a legtöbb esetben már késő. Tüdőszűréstől, fogorvosi röntgentől nem kell félni, ezek olyan kicsi adagok (10 egység), ami nem okoz károsodást (150 egység alatt biztonságos).

A korai vetélés természetes szelekció. Fájdalmas dolog, senki se szeretné átélni, én sem (még nem is történt), de az adhat vígaszt, hogy amúgy se lett volna életképes, vagy nagyon beteg lett volna. Akkor van a baj, ha a korai vetélés habituális lesz, azaz kétszer-háromszor-többször is előfordul. mert egyszer még lehet véletlen, de kétszer már nem.

2009. júl. 6. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!