Ilyenkor mi van? Azt érezte volna, ha NEM vagyok terhes? Ti várnátok a helyemben?
12:19-es! Tudok valamit tenni az ellen,hogy így járjak?
Nemigazán,ugye?
Köszi :)
12:24-es!Bocsi,ha kicsit zavaros vagyok,de nagyon izgulok.Melyik rész volt "zűrös"? :)
12:19-es vagyok: nemigazán tudsz ellene tenni. Esetleg annyit, hogy igyekszel a petét minél előbb megtermékenyíteni, azaz az ovuláció előtti napon szeretlkezni, nem pedig az ovuláció estéjén. Meg jó előre szedsz terhesvitamint, mert az abban található folsav 92%-ban védi a babát az idegcső-záródási rendellenességek kialakulása ellen. Sajnos ha csak akkor kezdi el szedni a kismama, amikor már tudja, hogy terhes, a legtöbb esetben már késő. Tüdőszűréstől, fogorvosi röntgentől nem kell félni, ezek olyan kicsi adagok (10 egység), ami nem okoz károsodást (150 egység alatt biztonságos).
A korai vetélés természetes szelekció. Fájdalmas dolog, senki se szeretné átélni, én sem (még nem is történt), de az adhat vígaszt, hogy amúgy se lett volna életképes, vagy nagyon beteg lett volna. Akkor van a baj, ha a korai vetélés habituális lesz, azaz kétszer-háromszor-többször is előfordul. mert egyszer még lehet véletlen, de kétszer már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!