Ilyenkor mi van? Azt érezte volna, ha NEM vagyok terhes? Ti várnátok a helyemben?
ne aggódj!
azért kell egy hét múlva menned, hogy legyen már szívhang!
Az orvos igazat mondott: ilyenkor még nem érez semmit, és az UH-n sem látszik, csak a petezsák. A pozitív teszt sem szokott tévedni.
Aminek nem fogsz örülni: a megfogant terhességek 25%-a elvetélődik, mielőtt még igazolódna a terhesség. Az első pár hét nagyon rizikós, a legtöbb baba ilyenkor szokott elmenni, általában azért, mert beteg, valami baja van.
Amivel biztatni tudlak: tesztelt másnaponta újra. A második csíknak erősödnie kell, ha terhes vagy, és ezzel meg tudod magadat nyugtatni, hogy még mindig terhes vagy. Ez sem 100%, de azért sokat jelenthet.
Fel a fejjel! Neked legalább már van egy vékony második csíkod...
Ja,és az UH papírra azt írta,hogy GRAV.I.6.
??
Köszi a válaszokat!Holnap reggel mindenképpen tesztelek!
Csak azért vártam,mert pénteken csináltam a halvány pozitívat,és tudtam hogy ma megyek dokihoz,úgyhogy majd holnap!Remélem erősebb lesz az a csík..:)
Már másfél éve várunk a babára!Remélem nálunk nem lesz probléma az első hetekben sem!
Hát én nekem úgy tűnik hogy terhes vagy. De ahogy az elején írtad, a doki is mondta hogy nyugodj meg mert terhes vagy. Mi a kérdés?
De amúgy ha még biztosabb akarsz lenni csinálj tesztet ahogy a többiek is mondták. Illetve próbáld elterelni a figyelmed, hogy gyorsabban teljenek a napok az uh-ig. Akkor meg fogod látni tutira!
Kitartás addig!
Sok boldogságot ha terhes vagy!
Kicsit zavaros nekem amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!