Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mi van? Azt érezte...

Ilyenkor mi van? Azt érezte volna, ha NEM vagyok terhes? Ti várnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Keddre nem vártam,nem is jött!(40 naposak a ciklusaim.)Szerdán lett egy -,aztán pénteken egy nagyon halvány + tesztem!Tüneteim:émelygés,néha hányinger,hasfájás,szárazság.Ma voltam dokinál,akinek mondtam,hogy nagyon-nagyon halvány tesztem lett.Azt mondta,a pozitív nem szokott tévedni.Megvizsgált kézzel,de azt mondta ilyenkor így nem tud semmit megállapítani,és írt egy UH beutalót,de azt mondta csak egy hét múlva menjek,mert most úgyis csak egy petezsák látszana!A vizsgálat után nem mondott semmit,hogy most mi van,mit érez...csak annyit hogy nyugodjak meg,mert terhes vagyok!Ti várnátok az UH-val?
2009. júl. 6. 12:14
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nagyon félek,mert mindig arra gondolok,hogy mi van ha csak késik,és nemsokára megjön..?:(
2009. júl. 6. 12:16
 2/14 anonim ***** válasza:

ne aggódj!

azért kell egy hét múlva menned, hogy legyen már szívhang!

2009. júl. 6. 12:17
 3/14 A kérdező kommentje:
De ezek szerint a doki érezte,hogy terhes vagyok?
2009. júl. 6. 12:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Mért nem tesztelsz , már azóta erős+kellene lenni és megnyugodnál.
 5/14 anonim ***** válasza:

Az orvos igazat mondott: ilyenkor még nem érez semmit, és az UH-n sem látszik, csak a petezsák. A pozitív teszt sem szokott tévedni.

Aminek nem fogsz örülni: a megfogant terhességek 25%-a elvetélődik, mielőtt még igazolódna a terhesség. Az első pár hét nagyon rizikós, a legtöbb baba ilyenkor szokott elmenni, általában azért, mert beteg, valami baja van.

Amivel biztatni tudlak: tesztelt másnaponta újra. A második csíknak erősödnie kell, ha terhes vagy, és ezzel meg tudod magadat nyugtatni, hogy még mindig terhes vagy. Ez sem 100%, de azért sokat jelenthet.

Fel a fejjel! Neked legalább már van egy vékony második csíkod...

6/14 A kérdező kommentje:

Ja,és az UH papírra azt írta,hogy GRAV.I.6.

??

7/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Holnap reggel mindenképpen tesztelek!

Csak azért vártam,mert pénteken csináltam a halvány pozitívat,és tudtam hogy ma megyek dokihoz,úgyhogy majd holnap!Remélem erősebb lesz az a csík..:)

Már másfél éve várunk a babára!Remélem nálunk nem lesz probléma az első hetekben sem!

2009. júl. 6. 12:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem az 5. hét végén látszott először a baba.
2009. júl. 6. 12:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát én nekem úgy tűnik hogy terhes vagy. De ahogy az elején írtad, a doki is mondta hogy nyugodj meg mert terhes vagy. Mi a kérdés?

De amúgy ha még biztosabb akarsz lenni csinálj tesztet ahogy a többiek is mondták. Illetve próbáld elterelni a figyelmed, hogy gyorsabban teljenek a napok az uh-ig. Akkor meg fogod látni tutira!

Kitartás addig!

Sok boldogságot ha terhes vagy!

Kicsit zavaros nekem amit írtál.

2009. júl. 6. 12:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Az uh papírodra is az van írva,hogy terhes vagy,6 hetes,úgyhogy gratula!
2009. júl. 6. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!