Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma teszteltem pozitívat mi az...

Ma teszteltem pozitívat mi az amit nem szabad csinálnom?

Figyelt kérdés
Imádok kertészkedni, kapálni füvet nyírni akkor ezeket nem is csinálhatom, nem szeretném ha ezek miatt veszíteném el a babát csak ezért kérdezem.
2012. jún. 18. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
A fogantatás és a terhesség egy évmilliók óta fennálló és tökéletesedő folyamat. Nem fog amiatt csődöt mondani, mert te kertészkedsz.
2012. jún. 18. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne dohányozz, ne igyál alkoholt, ne csinálj extrém sportokat (az elején még elvileg lehet), de járj heavy metal koncertre...de ezek gondolom magától értetődőek.

A kertészkedésre olvastam cikkeket, amik bizonyos baktériumokat hoznak összefüggésbe a virágfölddel, de ha kesztyűben csinálod akkor biztosan minden rendben lesz. Egyébként ha így szereted a kertészkedést, akkor az kifejezetten jót tesz a lelkednek és még egy kis testmozgás is!

Gratulálok és boldog várandósságot kívánok!

2012. jún. 18. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Na ja. A regi asszonyok fat hordtak es ellattak a haztartast primitiv eszközökkel, meg is rendesen kihordtak a babat.

A mostani anyukaknak akik a sokadik gyereket varjak sokszor fizikailag nehezebb tevekenysegeket vegeznek mint a kerteszkedes.

4/4 anonim ***** válasza:
Kerüld a rázkódást és a permetszereket. Kisebb lendület, több türelem, nyugalom. Minden másban leld örömöd! :) Sok boldogságot! :)

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!