Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitivat teszteltem ma 6 nap...

Pozitivat teszteltem ma 6 nap késés után. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2 tesztet csináltam mind a kettő erősen pozitiv de néha olyan érzés mintha megjönne. Most kevés világosbarna maszat volt a wc papiron. Lehet baj vagy ez természetes?

Mikor menjek orvoshoz?

2012. márc. 19. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
1 bő hét múlva ráérsz elmenni orvoshoz. A megjön érzés teljesen normális, a barna maszat se ad okot aggodalomra, ha erősödne a barnázás, akkor persze jobb ha előbb elmész az orvoshoz. Gratulálok!
2012. márc. 19. 18:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat azért kicsit megnyugodtam. Szerinted mennyire biztosak ezek a tesztek azért még el is vetélhetek?
2012. márc. 19. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztosak a tesztek, főleg ha erős negatív. De ettől függetlenül elvetélhetsz. A barnázás lehet egy fenyegető vetélés előjele is. Szerintem mihamarabb keress fel egy dokit, mert ez nem játék, és inkább feleslegesen menj, mint később baj legyen belőle.
2012. márc. 19. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
menj dokihoz mihamarabb. semmilyen barnás pecsételés nem jó terehesség alatt....
2012. márc. 19. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Voltál?
2012. márc. 20. 22:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen voltam-. Duphostant irt fel. Látja az embriot meg a szikholyagot azt mondta sokat pihenjek. 5.hetes terhességet állapított meg.2 hét mulva kontroll.
2012. márc. 21. 06:46
 7/9 eszter888 ***** válasza:
Sziasztok!Nekem 4 napos késéssel megjött de kevesebb és kevésbé erőteljes színű barnás-rózsaszínes,és nem görcsöltem,3 napig tartott.Most kb rá másfél hétre fájogat a mellem néha estefele rámjön a hányinger teszteltem 1 hete de neg.volt.Mi a véleményetek,drukkolok mindenkinek
2012. márc. 21. 11:26
 8/9 eszter888 ***** válasza:
* egy kimaradt olyan érzésem van néha mintha megakarna jönni de nem olyan erősen.
2012. márc. 21. 11:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves eszter! írd ki a kérdésed külön, nem illik más kérdésébe a saját "problémádról" kérdezni.
2012. márc. 21. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!